ELISABETH

AVSNITT 1 – När Benny möter Betty

HÄR är vårt första avsnitt.
Det kommer ta några dagar att bli godkända av iTunes, så vi kommer hålla er uppdaterade när ni kan börja prenumerera etc.
Men om ni är nyfikna så lyssnar ni HÄÄÄÄÄÄÄÄÄR (funkar både via mobil och dator!)!

Jenny vill be 10000 gånger om ursäkt för sina barn som skriker lite i bakgrunden. De var i olika rum på olika våningar i huset, men mikrofonen snappade upp minsta lilla pip.
Vi lever och lär liksom.
Nästa gång tänker hon sitta i en garderob eller nåt. 🙂

Säg vad ni tycker och känner, men VAR SNÄLLA, hehe.

Vill ni maila oss båda har vi en sprillans ny adress: [email protected] och glöm inte att gå in och gilla vår sida på Facebook HÄR! Där kommer alla avsnitt läggas ut och vi kan ha lite snack och häng tillsammans!

Och vår profilbild kommer snart ändras till en väääldigt fin en, så håll utkik och ha tålamod medan vi bakar färdigt vår bebis.

Med det sagt, här är AVSNITT 1 – När Benny möter Betty, vårt första samtal NÅGONSIN utanför tangenborden!

IMG_7364

Kan ni inte trycka på gilla om ni lyssnat? Så att jag har lite koll! ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. SpeLinnea

    Det blev ju hur jävla bra som helst!!!!!! Riktigt uppfriskande och kul podd, kommer prenumerera direkt när ni fått upp det. 🙂
    Fint att höra lite mer om er till varandra också. Keep it up!

  2. lisa

    Ska bli kul att lyssna på fler avsnitt, tror det kommer bli riktigt intressant. Lite under ytan o intressanta ämnen. Kan relatera mycket till dig, o tycker verkligen att du behövs i den sociala sfären. Just för, vad jag tycker, mänskli ga åsikter. I genus, jämställdhet o dyl.

    Inte så mycket att säga om 1a avsnittet, bara att det var kul att höra er, o att jag ser fram emot mer.

    Peace sisters
    Ps. Har aldrig lyssnat på nån annan podd, inte kännt intresse. Förrens eran

  3. Sonia

    Åh, tack för ett härligt första avsnitt! Det Jenny berättar om hur hon föll pladask för dig direkt kan jag verkligen relatera till. Har nog sagt det till dig redan innan – men det är något speciellt med dig, KVINNA. Minns fortfarande första klippet med dig och hur jag kände redan efter det att jag absolut måste följa dig. Tror det har mycket att göra med att du känns så genuin och äkta, du är öppen och släpper in oss, du ger mycket av dig själv. Det kändes genast som att jag fått en ny vän, efter att bara ha sett ett kort klipp med dig. Så knäppt, men så fantastiskt! Så glad att jag får fortsätta följa dig genom alla dessa underbara kanaler och att du fortsätter bjuda på dig själv på alla sätt och vis.

    Tycker om att ni båda har ganska tydliga dialekter, blir mysigt att lyssna på och ger podden mer karaktär. Och barnskriken i bakgrunden må vara lite störiga, men mest blir det bara komiskt. Jag älskar hur ni liksom fortsätter prata som om det inte är någonting som händer i bakgrunden, hahaha. Det är ju lite så verkligheten funkar också, kan jag tänka mig. Att man lär sig att koppla bort sådana ljud efter ett tag. Märkte att även jag själv lyckades göra det, haha! :’D

    Ser verkligen fram emot att fortsätta lyssna på er.