ELISABETH

*NYTT KLIPP!* Från Burträsk till världen

HÖRRNI! Nu behöver jag er hjälp! 

Jag har funderat länge på vad jag kan göra för att hjälpa till där det behövs och kom till slut fram till att jag faktiskt kan utnyttja de kanaler jag har! Så jag samlade ihop ett gäng härliga personer som bor i fantastiska Burträsk, tryckte en kamera i ansiktena på dem och resultatet kan ni se nedan!

Ju fler visningar klippet får, desto mer ersättning får jag och jag kommer att skänka allt till Rädda barnen! SÅ KOM IGEN NU! DELA DELA DELA! (Glöm inte att kolla också, så att den får fler visningar!) Tillsammans kan vi göra skillnad!

Tack till alla er som var med i klippet, det var ett nöje att träffa er alla!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ann-Kathrine Stenbeck

  I min barndom bodde jag i Burträsk några år. Pappa var tandläkare på Folktandvården. Då, som nu, är därför Burträsk extra viktig för mig samt en röst för hela världen!

 2. Sonia

  Så fint initiativ som visar på kreativitet och driv! Det är inspirerande. Har tittat flera gånger. Hoppas att klippet får massor av visningar! Läste på JennyBennys blogg att ni spelat in podd också, ska bli så kul att höra.

  Kram <3

 3. Karin Odefjord

  Du är såå FANTASTISK!! Har självklart delat och tittat och det har blivit delat vidare 2ggr än så länge 🙂 Kämpa på!!

 4. Caroline

  Fantastiskt fint initiativ Elisabeth! Och då har jag inte ens sett filmen ännu – vilket jag såklart (!!) ska göra nu direkt.

 5. Anonym

  Jättefint klipp!
  Jag har självklart delat det på Facebook och klippet har redan blivit delat från min vägg två ggr

  Skulle vara fantastiskt kul/spännande/intressant att få veta hur mycket det blir att skänka i slut ändan!
  Jätte bra initiativ! !