En lördag i farten – ELISABETH

ELISABETH

En lördag i farten

H.e.r.r.e.m.i.n.s.k.a.p.a.r.e. vad mycket det blev att göra idag helt plötsligt!

Efter frukost och morgonpromenad i sedvanlig ordning ska jag iväg och filma fler härliga personer som bor här i Burträsk! Hann med flera igår också och det känns så kul! Om allt går vägen kommer klippet ut på söndag och då kommer vi behöva hjälp att dela det! Lovar att påminna er om det, hehehehe…

Förutom att filma och fixa, har jag också en uppföljning på uppgiften som lämnades in i torsdags, jag ska läsa andras texter och skriva lite till tre andra personer, vilket ju också tar lite tid, plus att Jenny och jag ska t ska testpodda! FATTA COOLT?!

Jo, sen hoppas jag hinna ut till min styvpappa med sällskap också!

Det är ju egentligen bara roliga saker (kanske inte såååå kul att sitta med plugg en lördag men så får det bli när man är mammaledig på fredagar), så det kommer gå bra men det innebär kanske lite sämre med uppdatering här idag.

Kan ni inte berätta vad ni ska sysselsätta er med i helgen, så att jag får hänga lite med er ändå på något sätt!

IMG_7332

Bad Leif ta en supersnabb bild av mig igår innan jag åkte ut på filmuppdrag på min cykel. Kände mig lite härligt kulturig? Klänningen är min härliga och nya favorit från me&i och leggings, jacka plus scarf från Gudrun Sjödén! Kepsen är köpt någon gång på tidigt 1900-tal och skorna är från H&M.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Viktoriak

    idag har jag och barnen varit själva hela dagen vi gick på bondensmarknad här i Umeå och och strosade runt i stan i solskenet. Så härlig dag. Imorgon börjar jag jobba! Ska bli spännande efter 2 år som mammaledig. Plus att det är ett nytt jobb – läskigt men det går nog bra.

  2. Malin L

    I dag var vi först på intro till babysimmet som vi och Folke ska gå på i höst. Dock hade jag (som står för minnet i vår familj) tagit fel på tiden så vi kastade på oss kläder, drog tandborsten ett varv runt munnen och körde supersnabbt. Tur att vi bor nästgårds från badhuset. Sen drog vi hem och lunchade innan jag och Folkis gick till mina föräldrar för en surströmmingsmiddag med släkten. Imorgon är det bad på babysimmet och sen middag hos vänner i Sandfors där tystnaden råder. Jag längtar ut på landet, ut i hus men tills den dagen kommer så åker jag till vänner på landet och andas så ofta jag kan.

    Blev ett långt inlägg men detta är den mest händelserika helgen på länge…