ELISABETH

Ett avslöjande!

Hörrni, jag skrev ett långt inlägg om läget i världen tidigare men tog bort det av olika anledningar. Känner att det är för stort ämne och för svårt att blogga om på rätt sätt och jag fick inte ur mig orden som jag hade önskat.

Kan vi inte bara göra som så att vi skänker pengar, kläder, skriver på namninsamlingar och gör ALLT vi kan för alla som har det sämre än oss?

Med det sagt vill jag gå vidare idag med ett härligt avslöjande! Vad det är, får ni se i klippet nedan!

https://youtu.be/i4cqUxnV6dQ

Kom gärna med synpunkter, idéer och förslag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Jag tycker ni ska satsa på att släppa avsnitten i slutet på veckan istället, är en inbiten pod-lyssnare och det känns som om varenda pod kommer ut i början av veckan och det är ju himlarns härligt att ha något smaskigt kvar att lyssna på senare på veckan också! Så himla kul med podcasten! Så glad att jag hade rätt på min gissning att det var Jenny du skulle podda med, det kommer bli sååå himla bra! Can’t wait…!

    1. elisabethlindroth

      Hmmmm… bra tips! Ska absolut tänka på’t, dock är det lite knepigare för oss att spela in en vardag eftersom det är sju timmar tidsskillnad och när det är kväll här är det dag hos Jenny och hon har två barn att ta hand om = dålig podmöjlighet. Vill ju inte spela in en söndag och vänta till en fredag och publicera, då känns det så himla inaktuellt?

      Alternativt att vi släpper måndag för att det funkar bäst praktiskt och sen får du spara det till helgen! 🙂 SÅ kul att du vill hänga med oss i alla fall! KRAM!

  2. Carina Anklew

    Så spännande! Jenny verkar vara en cool tjej, precis som du! 🙂
    Om mitt mobila bredband ute i bushen funkar så kommer jag att kunna se å lyssna på er….!
    Lycka till!!! <3

  3. Ylva

    Åh, jag längtar!

    Förslag på ämnen :
    Förlossning
    Tvåspråkighet – hur håller man barnens svenska vid liv utomlands?

    Kramar till er båda!
    /Gravid i v 28

  4. Jessica

    Läste det förra inlägget, tyckte att det var bra.
    Sammanfattningsvis. Fortsätt bry er om era problem, men glöm inte att andra också har problem och hjälp dem.
    Att sedan sen kanske mår bra av att visa upp vad de skänkt är en annan sak, men alla pengar är bra pengar där de behövs.
    Jag skapar och säljer och låter pengarna gå till välgörenhet, det är mitt sätt att hjälpa, men jag gnäller ändå jäkligt mycket över mina vardagsproblem

  5. Malin L

    Jag tycker det är bra av dig att inte skriva om flyktingarna, alla andra gör det därför kollar jag inte Facebook och knappt instagram just nu. Såg en bild imorse och grät halva förmiddagen. Jag menar inte att du inte ska skriva om tunga saker men just nu behöver jag en trygg zon och det känns bra att din blogg är den.

    Jag kommer börja premunerera så fort ni släpper den, jag lyssnar på podar då jag och Folke är ute med vagnen lycka till

  6. Louise hej hej

    Ah! Tack för lite härliga nyheter i denna tunga tunga sorgliga dag!

    Angående första avsnippppptet så sa du det egentligen ssjälv där. Det ska handla om SNIPPAN!
    Jag kommer att bli ert största fan!
    Puss!

  7. Sonia

    ÅÅÅH SÅ KUL! Har längtat efter mer info om detta. 😀 Jag är så peppad på att få lyssna på er! Jag brukar föredra 45-60 minuter vad gäller längd, och några ämnen jag kan tycka är intressanta att höra andras tankar kring är: normer, värderingar, kärlek, vänskap, aktuella händelser, feminism, sorg, lycka, olycka, döden, livet… Ja, du fattar – finns mycket! :$ Lycka till med podden! Jenny verkar jättegullig och jag ser fram emot att följa er. <3