Idag åker jag till Stockholm! – ELISABETH

ELISABETH

Idag åker jag till Stockholm!

Detta inlägg skrev jag igår kväll, eftersom denna morgon har varit väldigt tidig. Mitt flyg går 8.15, så jag åkte hemifrån klockan 7 och det är alltid lite mer jobb att få tre personer redo för en biltur än två. Särskilt när den minsta har en otroligt stark vilja.

HUR som helst, när detta inlägg publiceras sitter jag förmodligen i vänthallen och lyssnar på en podcast och är nervös inför flygresan, som vanligt. Jag är också lite stressad över hela dagen, som är minst sagt fullbokad. Så här ser det ut:

9.15 – Landar på Arlanda

11-19 Barnvagnsmarschen uppföljningsträff/workshop tillsammans med RFSU. Vi kommer hänga på Söderhallarna vid Medborgarplatsen och det känns så jäkla spännande! Egentligen var det endast på grund av denna händelse jag bokade resan till Stockholm, sen råkade det falla sig så lämpligt att Loppis event kom dagen efter! Känns i alla fall kul att vara med lite från början inför nästa års marsch, i år planerades den på bara några dagar. Hoppas få träffa en massa härliga människor och inspireras på ett mindre ytligt plan, det behövs verkligen! Ibland känner jag att vi tappar fokus från det som verkligen är viktigt. Läs mer om Barnvagnsmarschen HÄR.

IMG_3814

19 – Efter after work släpps vi fria vid sju och då ska jag hitta mitt hotell, Scandic Sergel Plaza och snabbt checka in och kanske måla något lager smink, för SEN ska jag direkt möta upp min vän Fredrik och några till och gå på Popaganda, hade jag tänkt! Någon som ska dit? OBS! När jag skriver detta är jag SÅ förkyld, så känner jag mig inte piggare kanske jag stannar på hotellet och äter godis, men mitt mål är att hinna med det också hur som helst.

Missade tyvärr Robyn och massa fler som spelade igår men ikväll vill jag verkligen se Seinabo Sey, så jag hoppas att jag hinner/orkar! Nackdelen är ju att jag kommer kunna vara där typ två timmar och biljetten kostar 500:-, så jag är lite tvekis på om det är värt det. #fattigstudent/moder

Önskar SÅ mycket att jag hade mer tid men tyvärr är det rätt fullspäckat och jag är verkliiiiigen också i behov av vila och lite tid ensam, så jag är så otroligt kluven kring dagens planer. Tror helt enkelt att jag får avvakta och känna av läget!

Har med mig min nya lilla dator, så jag ska försöka blogga också! Annars har jag ju även telefonen. Helger, särskilt lördagar är det ju otroligt få som läser bloggar men jag ska försöka uppdatera lite ändå!

Hoppas nu verkligen att jag träffar någon av er någonstans i vår vackra huvudstad!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Viktoria

  Hoppas du kom iväg på popaganda. Jag va där och det va helt magiskt! Två dagar och med en sprattelgubbe i v.35 i magen, så blev det en lite annorlunda festival. Älskar din blogg, fortsätt med det du gör! Kram

 2. Malin L

  låter trevligt! Hotell och godis i ensamhet är perfekt för att ladda batterierna, det behövs i småbarnsträsket

 3. Caroline

  Godis och hotellmys på egen hand låter precis som något jag skulle behöva nu!! Hoppas du får en mysig helg i härligt höstväder.

 4. maria

  Hade så roligt nu! Om man ändå skulle få chansen att få vara med på såna tillställning :). Får leva genom dig lite:).

  Själv ska jag spendera min lördag med barnen med lite lördagsgodis och mys:).

 5. Hanna

  Hoppas att du får en riktigt härlig helg i Stockholm! Ska bli spännande att höra om eventen och helgen i allmänhet så småningom 🙂