ELISABETH

Friday mood(swing)

Jaha, fredag redan?! Min sista vecka som föräldraledig på 100% är snart slut, fatta knäppt! Önskar att jag kunde säga att jag är overkligt peppad inför helgen men det är jag inte. Jag är SÅ trött, slut, sur, stressad och hungrig, känner jag nu också.

Imorgon vid åtta på morgonen går mitt plan och jag känner just nu att jag egentligen inte har tid att ens åka?! Kommer hem sent på söndag kväll och på måndag morgon börjar min utbildning, som jag ju borde fokusera på, och jag har inte ens en enda bok?! Får seriöst svettpanik! De två första veckorna är självstudier så böckerna behövs verkligen också.

Lägg dessutom till att jag blivit superförkyld och helt slut i kroppen, har en molande tandvärk från en tand som tydligen måste dras ut, samt känner att jag prioriterat helgen helt fel och valt bort saker som ger energi till förmån för saker som redan nu bara slukar den.

Har försökt söva Åke i en dryg timme eftersom han sovit rätt dåligt i natt och typ en sekund på förmiddagen men han vägrar sova och detta inlägg skriver jag nu med en missnöjd bebis i gåstol och noll energi att gå ut på ÄNNU en promenad för att få honom att sova.

Ursäkta gnäll, hoppas kunna bli lite mer peppelipepp sen idag och jag VILL så gärna berätta allt som tynger mig just nu, jag vet att ni skulle vara perfekta lyssnare. Tyvärr går inte det för tillfället, eller kanske någonsin. Jag kan bara säga att den här branschen är rätt mycket annorlunda än vad som syns på ”ytan”.

Jo, ni kanske också har sett att en annons dyker upp här ibland? Den från itrim, som lovar att du ska kunna gå ner åtta kilo på tre veckor? Som jag hoppas att ni förstår är det inget jag kan styra över och jag känner så otroligt mycket att den skär sig med mina inlägg om utseendehetsen som råder, men så ser det ut tyvärr. Loppi behöver ju annonser för att ha råd att hålla igång också. Ville bara att ni skulle veta!

Berätta om era fredagar, SNÄLLAAAAAAAAAAAAAA!

WIN_20150828_09_42_58_Pro

Testar kameran på min nya bloggdator! Mer om den sen!

P.S. Ser ni också två likadana bilder av mig i detta inlägg? En längst upp och en längst ned? När jag är inne i bloggverktyget finns bara en bild, men jag ser två sen? FATTAR INGET, typiskt för denna dag alltså.

NU måste jag plocka upp vrål-Åke ur gåstolen och försöka få i oss någon mat och sen en häääääärlig promenad.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Stina

    De må ha blivit lördag men jag kan berätta va jag gör iaf! Sitter och tittar på en dokumentär om en kvinna som är 103 år gammal och bloggar! En sån otroligt vacker och rolig dokumentär! Du måste verkligen se den, man får en sån uppskattning för livet!

  2. Rebecka

    Alltså dessa små bebisar som är supertrötta men vägrar att sova 🙁 Man blir ju helt slut av att tvingas ut på promenader heeeela tiden och man hinner inte med allt annat som ska göras när bebisar sover.

  3. Pernilla

    Simmade med lilleputten på morgonen (första gången han simmade under vatten!) och slappade på eftermiddagen 🙂 Sen var det date night med min hubby

  4. Emma

    Kämpa, E! Ibland känns det bra, ibland mindre bra. Har precis lyckats söva min lilla kille efter en timmes kämpande. Din blogg är grym och du ska bara blogga om det som du vill blogga om – det tror jag du vinner på i längden.

    Ha en härlig helg! Styrkekramar till dig!

  5. Tove

    Min fredag har inte heller varit toppen. G N Ä L L I G bebis hela dagen lång och det tar så otroligt mycket energi! Men äntligen sover han och jag och sambon har slagit oss ner i soffan med en godisskål. Det känns välbehövligt!

  6. Lotta

    Låter som hemma hos oss. Penny somnar uteslutande vid bröstet eller möjligtvis i vagnen. Idag funkade vagnen på förmiddagen, men igår blev det tutten i munnen. Jag vette fasen hur jag ska kunna sluta amma, jag fixar inte det här gråtandet när hon inte får bröstet. Ikväll ska hon vara själv med pappa och de tuttarna har inget stt erbjuda så då får vi se hur det går.

  7. Emelie

    Jag började plugga i måndags efter en föräldraledighet på 1 år och 10 månader.
    Känner mig helt slut! och suuuuuper pepp! Så jäkla kul!
    Som att inte det vore nog så är vi ledig fredagar vilket innebär att jag har haft min älskling hemma från dagis och bara myst heeela dagen ♥️

    Resten av helgen kommer bestå av bak eftersom jag fyller år på tisdag
    Rolig och lättsam helg coming up!

    Hoppas du får en fin helg i Sthlm.
    Kram till er !

  8. Sonia

    Förstår att du känner dig stressad med så mycket som händer just nu! Är så himla svårt att varva ner ibland. Hoppas att Stockholmsvistelsen gör dig på lite bättre humör och att du känner dig mer fridfull när du kommer hem. Vill du ses på en fika så gör jag det gärna, och om inte så kan du alltid slänga iväg ett mail om du vill prata av dig om det som tynger dig! Jag finns här. <3

    Stor kram!

  9. Johanna

    Åh de är inte bara jag som har en sån fredag, tack. ! Idag är de jobb som gäller till sena kvällen, imorn är de jobb som gäller och på söndag är de jobb som gäller…. Totalt 6/7 dagar denna veckan som är jobb… De suger ! Hoppas att din fredag blir bättre och att du kan njuta av helgen ! 🙂

  10. Jessicaia

    Håller tummarna för att Åke somnar (utan promenad) och sover en bra stund så du får lite vila. Jag gav nyss upp med dottern, gav henne en halv flaska välling trots att det är fel tid på dygnet och matade henne i mörkret i sovrummet, varpå hon ÄNTLIGEN somnade. Halleluja!! Nu-kaffe!
    Styrkekramar till dig

  11. Linnea

    Vår fredag: jag har försökt köpa en present till en vän samtidigt som jag har jagat min tvååring och försökt att hindra honom från att riva affären (svettigt värre!). Present blev köpt och efter det lite matlagning och sen vila. Är genomsnorig så energin är sådär men humöret är hyfsat i alla fall.

    Vet du, allt det där praktiska med skolan kommer att lösa sig och falla på plats. Det kommer att kännas mycket bättre bara du börjar och ser att det inte var så mycket att vara nervös för. Fast jag förstår helt din känsla, allt främmande är ju lite jobbigt. Har precis avslutar tre års studier. I perioder har det varit mycket men vissa perioder mer lugnt. Heja dej!

  12. Johanna

    Det hör till att känna sig splittrad och nervös när man ska börja med något nytt, även om man tycker det ska bli kul! I samband med terminsstart brukar många som läst kurserna tidigare annonsera för att sälja sina böcker, annars får man helt enkelt köpa böckerna nya (och dyra) och själv sälja vidare när kursen är klar om man vill. Min erfarenhet är att dyrare böcker brukar ha ganska bra andrahandsvärde. För mig underlättar det mycket när jag pluggar att ha tydliga anteckningar, så jag brukar alltid ha bra pennor (rollerballpennor i några olika färger och suddbara överstrykningspennor) och whitelinesblock. Ge det lite tid innan du hittar vad som passar dig, det ÄR en omställning att börja plugga. Stort lycka till!

  13. Karin

    Här är det storstädning som gäller inför en helg med besök av efterlängtade gäster 🙂 Storstädningen har hållt på i 3 dagar nu, har ingen som helst energi. Är gravid i v.29 och all städning är ju superjobbig nu! Hehe

    Hoppas din fredag blir bättre och att Åke finner ro för en härlig nap 🙂

  14. mariab

    jag förstår dig precis med opepp och gnällig bebis. har samma situation här …sjuk bebis…jag som varit hemma 3 hela dagar utan att umgås med en vuxen…sambon kommer hem sent. Det har blivit rätt mycket tårar och ledsamhet från både mig o bebis kan man säga.

    O förresten…jag kan faktiskt typ förstå hur världen bakom en bloggportal ser ut…säkert en del avundsjuka, falskhet och skitsnack. MEEEEN du är mest genuin än alla som finns på denna portal – glöm inte det. Min faaaaaavoritbloggerska =)

  15. Terran

    Min fredag för övrigt så jobbar jag till 17.00 och ska sedan åka och köpa tapeter, måla vardagsrumstak, äta mat och sen åka och lämna igen bilen jag lånat under veckan. Och SEN ska jag ta en kall god folköl och andas ut. XO