ELISABETH

En sämre dag

  

Hej på er! 

Kom hem sent i natt efter en underbar dag igår! Lovar att berätta mer!

Idag har jag dock en jävligt låg dag med tandvärk, något som känns som pms (please no!) och allmän skavig känsla kring detta med att blogga och leva livet på internet. 

Kanske beror på att jag varit borta från Åke men fan vad sorgligt det känns att leva sitt liv efter siffror i bloggstatistik i stället för att njuta av majskroksklibbiga händer! 

Kanske också beror på att jag just kollade min statistik och att den här veckan varit usel och jag då funderar på om jag orkar jaga läsare längre. 

Så jag tar ledigt idag och funderar på dessa stora frågor, pussar på Åkes fjuniga huvud och käkar värktabletter. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Jag misstänker dock att statistiken kan ha påverkats av det närmare 30gradiga och soliga vädret! Folk vill ta vara på det eftersom vi inte är bortskämda med värmen!
    Men som du hört tidigare, gå efter magkänsla och blogga då du har ork och vilja

  2. maria

    Jag har ca 20 läsare om dagen på min blogg. Är inte alls mycket,men jag försöker tänka att dom 20 som läser min blogg gör det för dom tycker den är bra och kul att läsa. Du kan försöka att tänka att dom som läser din blogg gör det för dom tycker den är bra och inte stirra dig blint på hur många som läser:)

    Kram

  3. Beatrice - Sambo, förlovad och husägare. Väntar en efterlängtad liten skatt beräknad i november ♥

    Jag tror att statistiken kan ha att göra med det underbara vädret vi har! Tänk att sommaren kom tillslut. Många spenderar tiden utomhus och njuter av de sista dagarna innan skolstart och jobb. Men jag förstår hur du tänker, visst är det tråkigt när statistiken sjunker. Men sådant kommer och går! Det lär det nog fortsätta att göra. Så försök att inte hänga upp dig kring det. Lättare sagt än gjort kanske… 🙂 Jag tokgillar dig och din blogg.

    Hoppas du får en bra och härlig helg tillsammans med din fina familj!

    Jag har precis publicerat ett inlägg på min blogg om hur vår resa till ett kärleksbarn har varit – Om du finner intresse för att läsa sådant är du så välkommen så att kika in hos mig 🙂

    KRAM!

  4. Heidi

    Hej, jag läser väldigt många bloggar men det är något speciellt vid din blogg som jag verkligen gillar och en sak ska du veta och det är att jag verkligen har tok fastnat för din blogg, du skriver så bra. Ena stunden skrattar man och andra får man sig en riktigt tankeställare.
    Så när jag slår mig ner i soffan efter en hård arbetsdag och ett träningspass så är det din blogg som jag går in och läser först.
    Sen verkar du vara en helt fantastisk individ men många tankar kring livet i sig och sist men inte minst så är du en fantastisk mamma till Åke den lilla sötnosen
    Kram

  5. Hanna

    Hej bästa du! Vi är många som tycker att din blogg är fantastisk och som skulle bli ledsna om du försvann. Jag tycker dock att du i första hand ska skriva för din egen skull. Tycker du att det är kul att skriva? Skriv då, oavsett statistik. Tycker du att det känns trist under en period? Ta en paus 🙂 jag är övertygad om att dina läsare respekterar det!
    Tänk också på att även om det är lätt att fastna i statistiken så är det inte alls säkert att den reflekterar popularitet. Som så många andra sagt så är det ju skolstart och slut på semestern för många nu och sådant påverkar säkert folks läsvanor 🙂

  6. kajsa

    Ha i åtanke att det är en vecka där många avslutat sin semester för att börja jobba, dvs. en stressig vecka för många! När folk hittat tillbaka till sina arbetsrutiner går läsandet garanterat upp igen, särskilt på en så bra blogg som denna <3

  7. Viktoriae

    Jag tror också att det kan ha med att folk börjat skolan och jobb. Jag brukar läsa bloggar varje kväll innan jag ska sova men har märkt själv i veckan att jag varit helt slut och somnat med mobilen i handen… Då har jag inte ens börjat jobba utan är mitt uppe i planerandet av hösten. Efter över 2 år hemma med barn är det dags för mig att återgå till arbete. Statistik säger ingenting om hur bra du är. Kul att du hade det bra i Stockholm! Pepp och kärlek!

  8. Frida (flygplan)

    Men Bettan, det beror på det fantastiska vädret (folk gör annat) samt att många har fullt upp med skolstart och jobbstart efter semestern. Snart ökar siffrorna när vi kommer in i vardagslunken 🙂

  9. Björta

    Hallå hej! Ny läsare som hittade hit typ i tisdags. Har letat vettig mammablogg i evigheter och har äntligen hittat däääj! Sluta inte blogga nurå 🙂

  10. Sofie

    Din blogg är en av de jag läser först på morgonen, den är skitbra!! Sluta inte och tänk på att många har börjat jobba nu och kanske inte hinner läsa lika ofta som tidigare, det beror inte på att bloggen har blivit sämre! Hoppas att den trista känslan försvinner snabbt som attan och att tanden skärper till sig. Idag är det fredag och strålande sol, tänk på det 🙂 Trevlig helg!