ELISABETH

Några ting bara:

IMG_6951

– Jag ser att många av er kommenterar kring detta med Bloglovin och att det inte går se mina bilder där. Har svarat på det flera gånger i tidigare kommentarer men tänker att jag tar det ordentligt nu. Det är likadant med alla bloggar på Loppi (förutom en?!) och det är något de jobbar på för fullt! I know, sjukt störigt! Läser också bloggar via Bloglovin och blir rätt less när bilderna inte syns.

– Tack för feedback kring mina väggord! Kanske ska slå mig in i branschen på riktigt? Har så många på lager!

– Tack för ALLA kommentarer ni kommer med hela tiden! Försöker svara så gott det går men denna vecka vill jag typ bara sitta med min pussmun fastklistrad på Åke pga extrem separationsångest och därför kanske jag inte riktigt hinner. Detta gäller även mail. Ni ska dock veta att jag läser allt! ALLT! Ni får inte hata mig om jag inte svarar så snabbt bara.

– Hoppas jag träffar någon av er i Stockholm? Ni kan inte missa mig, jag är den som går runt med en stor turistkarta och kliar mig i huvudet. NÄÄÄÄÄÄÄÄ, skoja ba! Säg hej om ni vill, då blir jag glad!

– Så kul att så många hade frågor kring ämnet hår! Ska försöka fixa en video, blir nog i slutet av veckan! Så ni kan ställa frågor ett tag till! HÄR gör ni det. 

– Jag har så många uppslag till blogginlägg men Åke är verkligen så superduperaktiv på dagarna nu och då är min hjärna alltid mest sugen på att skriva, ej bra kombo. Efter middag, läggning och hundrastning när jag sätter mig vid datorn är kontakten mellan hjärnan och skrivfingrarna i princip obefintlig? Inga ord kommer ut rättstavade och alla mina supersmarta meningar är som bortblåsta? Så ha lite överseende med min tråkighet nu, är ni snälla!

– Nu ska jag äta och klippa gräsmatta. Det är ju så jäkla sjukt varmt, så jag hade önskat mig en sån här, fast med vatten (elleeeeer?):

ladda ned

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carina Anklew

    Kul att se dig IRL igår! Funkar perfekt via bloglovin om man klickar längst ner i rutan ”view original post” för då kommer man till denna sid, loppi! Enklast att prenumerera direkt härifrån så funkar det bra.
    Ha så kul i Stockholm!!!
    Kraaam! <3

  2. Johanna

    Jag läser din blogg via Bloglovin och ser alltid dina bilder. Du är för övrigt grym och en stor förebild. Alltid lika roligt att få följa med dig och din familj i vardagen!