ELISABETH

*Nytt klipp!* Vykort från Burträsk

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. SpeLinnea

  Oj, det finns ju så mycket. Hipstern, hippien, IT-föräldern, Surgamlingen, Hemmafixar’n, Träningsfreaket osv osv. Det är väl bara att tänka på gamla skolklasser och original från ens arbetsplatser så brukar det mesta ordna sig. 🙂

 2. Linnea

  När jag har varit ifrån min son har jag haft gråten i halsen när vi sagt hej då (försökt att låta glad för hans skull) och sen stortjutigt när vi har skilts åt. Efter att ha gråtit en stund känns det lite bättre och sen upptäcker man (eller jag iaf) hur skönt det kan vara att få komma iväg och bara vara. Och sen är det UNDERBART när man ses igen. Det kommer att gå fint för er. Tillåt dej att vara ledsen en stund

 3. Malin L

  HAHA! Folke sitter också och suger på tvättlappen till sin snutte i vagnen, eller gnuggar den i ögonen om det ska sovas. VAD är så kul med tvättlappar? Bäst är mjukdjur från ikea, de har ju så långa tvättlappar så de kan man ju tugga på ordentligt 🙂

 4. Anonym

  Jag har tyvärr inga tips på hur man ”mår bättre” av att åka ifrån. Man har ständigt dåligt samvete!
  Dock är det bra om man har fullt schema som man oftast har när man åker iväg, då hinner man inte tänka så mycket på de hemma på samma sätt, man ägnar sig åt det roliga och tänker mer att ”tänk om de kunde fåTT vara med och se”

  Sen är det ju väldigt väldigt nyttigt för både den som åker iväg, stannar hemma och även för barnet!