ELISABETH

Vart är ni?! + musiklista

Alltså hörrni, vart håller ni hus?! Jag har ju inte direkt varit en superstjärnbloggare idag och inte heller marknadsfört mina inlägg men INGEN verkar ha varit här inne idag? Hallå-å-å-å-å-….å….å……………å? *eko*

Jag vet att jag verkar klängig/bekräftelsetörstande/jobbig/desperat/allmänt jobbig nu men jag pallar EJ att blogga utan er! Alltså, ni behöver inte kommentera eller typ dela mina inlägg eller så men tryck på lillhjärtat kanske? Så att jag har sett att ni har tassat omkring här i alla fall! Jag har frågat er förr och många av er säger att jag inte behöver skriva på Instagram om att nya inlägg finns ute men ska jag det ändå? Annars lägger jag ut många inlägg på min Facebook(bli vän med mig där vettja!) och om ni inte redan hänger med mig på Bloglovin kan ni ju göra det, för då ser ni ju när det kommit ut nya inlägg? Förstår att ni också har ett liv utanför datan och kanske inte hinner kika in här varje dag!

Nu när vi har rett ut det tänkte jag göra en musiklista! KUL VA?! Gör den gärna på er egen blogg sen och länka eller i kommentarsfältet, älskar att hitta ny muzzzic!

En låt som gör mig glad:

Dancing in the moonlight- Thin Lizzy (så peppig på något vis, vill bara ut och dansa!)

En låt som jag lyssnade mycket på för 10 år sedan:

World of its own – Tingsek (SÅ KÄRA vi var i honom alltså, mina vänner Liza och Hanna och jag! Bodde i Göteborg och gick frisörutbildning när vi upptäckte honom. GRYM låt!)

En låt som får mig att tänka:

Coat of many colors – Dolly Parton (Lyssna på texten, så fin! Älskar även Dolly, superkvinnan!)

En låt jag lyssnar på när jag är arg:

Bring me everyone – Mustasch (SÅ ARG OCH SKÖN. Perfekt träningslåt också!)

En låt jag älskar i smyg:

Give my life – Army of lovers (Det spritter i kroppen på mig när jag hör den, haha!)

En låt jag lyssnar på när jag behöver styrka:

Bästa låten från 80-talet:

Bonnie Tyler – Holding out for a hero

Bästa låten från 90-talet:

Går inte svara på! Älskar typ ALLA låtar från 90-talet! Just nu vill jag dock säga….

Just a girl – No Doubt (Spelade SÖNDER deras första skiva, älskade Gwens stil! Hon är även enormt cool än. Synd även att denna låt känns precis lika aktuell idag som då, inte så mycket har hänt sedan 90-talet.)

 

Kan fortsätta i en evighet känner jag, älskar verkligen musik! Får göra flera delar, kanske med mer modern musik, hehehehehe… Nu är det er tur, ge mig era favoriter!

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin L

  låt som gör mig glad : Happy med Pharell
  Bästa tröningslåt : biggest the best med Clawfinger
  När jag är arg: Krossa alla fönster med Maskinen (tror jag)
  När jag vill känna mig stark: I’m sexy and I know it med … Minns inte.

  Jag läser ju allt du skrivet, blir alltid glad då jag ser ett nytt blogginlägg. Jag får bli bättre på att kommentera oftare. Och jag önskar att jag bodde i Sthlm med omnejd, Loppi verkar ha så roliga event. Kram

 2. Helen

  Jag har smygit runt hör många gånger ända sen du spelade in gravid vecka för vecka och diggar dig stenhårt 🙂 jag blev så glad när jag såg att inte bara jag smyggillar army of lovers låt :p haha! Jag kan ej sitta still av den.

  Kram /Helen

 3. Sabina

  Åh, jag älskar ju musik från 80- pch 90talen! Det har också sen jag fick bebisen, känts LÖJLIGT viktigt för mig att ”föra vidare” den musiken, som kom i samma veva som mig, typ. Är dock inte särskilt förtjust i vare sig powerballader eller poppig punk-skate-arg-men-snäll-musik, utan föredrar britpop ala Blur, Oasis och Suede, och 80-tal som i The Smiths, The Cure och Ultravox osv. Men som sagt, är väldigt mån om att Ingrid ska växa upp med detta, av någon outgrundlig anledning(nostalgi?), vilket jag finner lite spännande.

  PS. Var nära att glömma Broder Daniel?? Alltså Fucking Åmål och allt det också. Svensk pop på 90-talet <3

 4. Lotta

  Haha, jag älskar Mustasch! Inte bara nät jag är arg, men det är grymt att lyssna på lite rock när man behöver släppa på pyaventilen lite. Min älska i smyg (eller inte så mycket i smyg) är Carola genom allt, och så älskar jag schlager och pop!

 5. Anonym

  Detta är absolut ingen kritik för jag förstår att tid är en sak som det inte riktigt finns nog mycket av MEN, som jag förstått det är många här som läser din blogg även de småbarnföräldrar (?) med många bollar i luften (?) och som använder bloggläsande till avslappning!
  Och nu kan jag inte tala för någon annan än mig själv men när jag kommenterar, exempel ger ett tips, så skulle de verkligen vara roligt att även som läsare få lite bekräftelse tillbaka att du läst, vad du tycker eller om du testat något tips!
  Visst är det kul att kunna ge tips och speciellt om något skulle funka, men även jag skulle tycka det vore kul att veta vad du tycker, lite bekräftelsebehov kanske, men så är det!

  Annars är allt toppen, jag löser och ser allt du gör och kommer inte sluta med det! <3

  1. elisabethlindroth

   Hej! Superbra kommentar! Jag ska tänka på det och har faktiskt ett inlägg på gång om barnmat som jag fick tips av i kommentarerna! Att jag vill ha lite koll på att folk är här inne är väl mest att jag vill veta hur jag bäst ska”sprida” mina inlägg så att det når ut