Nuuuu köööööör vi! – ELISABETH

ELISABETH

Nuuuu köööööör vi!

Okej hörrni, känner ni det jag känner? Augusti, bästa månaden är här och en ny, frisk fläkt blåser förbi! Nu är det tid för nystart, hopp och roligheter! Känner mig orimligt pepp på denna vecka! Varför? Jo, det ska jag berätta:

DSCN3771

– Jag känner mig så sugen på bloggen igen, det är liksom som att förra veckans mörker är borta och jag bara vill köraköraköra!

– Vi ska på husvisning!

– Jag får äntligen veta hur det blir med mina studier i höst!

DSCN3766

– Vi ska börja ett nytt liv på RIKTIGT nu. Jag vaknar ofta upp med ont i magen på grund av för mycket onyttigheter och HELA min rygg gör ont. Nu krävs det en skärpning för att min fantastiska kropp ska få må så bra som den förtjänar!

– Vi börjar varje morgon med en långpromenad. Det allra bästa en kan göra för sitt förhållande tror jag. Då luftar vi allt vi tänkt på senaste dygnet, planerar, diskuterar och filosoferar. Idag kom vi fram till att vi nog ska köpa bänkskivor i granit till vårt kök och svängde förbi vår lokala stenfirma för inspiration.

– Jag ska starta en enskild firma!

DSCN3767

– Åke ska få sina första tänder (hoppas jag verkligen eftersom han är OTROLIGT besvärad just nu)!

– Vi ska fortsätta jobba i köket!

– En massa roliga saker händer i augusti, bland annat två resor till Stockholm!

DSCN3769

– Jag har så jäkla mycket bubblande inombords och massamassamassa idéer

– Jag har världens härligaste bloggläsare som gör att min blogg är mitt favoritställe!

DSCN3770

Hur ser er vecka och höst ut? Vad är ni mest peppade på just nu?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mathilda

  Åååh vad glad jag blir att läsa detta!! Hoppas augusti månad blir en toppenmånad för oss alla, och hoppas att du känner dig pepp på eventuella studier i höst! Kram

 2. Monica Bergsten

  ❤️ gillar ditt härliga blogginlägg! Fin höst framför er. För mig också. Åker ju till Öckerö och firar.
  Husvisning?! Spännande
  Kram till hela familjen och nospuss därtill

 3. Johanna

  Åååååh vad glad jag blev nu, och fick just nu världens energi i kroppen.. Kanske inte de bästa när klockan är 00.06, men fy tusan vad glad jag blev över detta inlägg ! Heja heja er !! Och hoppas huset är som en dröm, en dröm som blir er verklighet ! 🙂

 4. Caroline

  Jag brukar känna samma pepp som du när augusti är här, men i år vill det inte infinna sig ännu. Men jag fortsätter livet som mammaledig och ser fram emot en vacker höst med långpromenader – mammaledighetens lyx!
  Mina fina barn har en spännande tid framför sig, den stora som ska börja skolan i höst och den lilla som jag hoppas ska lära sig att ta sig framåt i höst. Tänk så kul att båda kommer börja upptäcka världen på ett nytt sätt.
  Hoppas du får ett positivt resultat i antagningsbeskedet!!

 5. Elin

  Utsidan ska ju “inte spela någon roll”, men asså wow vilken snygging! Det syns liksom på dig att du är glad ända in i märgen 😀

 6. Linda

  Härligt Elisabeth!!! Enskild firma?…gud vad spännande. Jag känner mig också jätte pepp på augusti och hösten i största allmänhet. Jag driver eget och ska börja jobba 1 dag i veckan och varannan lördag. Sonen är 8 månader nu så de ska bli jätte kul att få komma igång och jobba lite. Förhoppningsvis ska vi också på lite husvisningae och kanske flytta till större.
  Så härligt att se dig må bra igen och jag ser fram emot att följa era upptåg i höst❤

 7. Linnea

  Härligt Elisabeth! För min del bjuder veckan på ännu lite mer semester (lärar-perk), fix i nya huset och vila preggo-fossingarna innan min syster med familj anländer till helgen. De bor i Schweiz så vi ses inte så superofta, så att få ha dem här en hel vecka känns orimligt mysigt! Nu är jag också supertaggad på augusti! Månaden då jag börjar jobba på ny skola, får se bebben på ultraljud och kan njuta av att ha en uteplats för första gången i mitt liv (förortsunge i själen )! Tack för peppen! ❤️

 8. Nathalie

  Åh blev väldans pepp på denna månad jag med när man läste detta 😀 så kul! Vad spännande med husvisning?! Är otroligt imponerad över det du gått igenom senaste veckan, du är en superkvinna!

 9. Anna samuelsson

  I veckan börjar sambon om att jobba efter sin semester. Så nu blir jag hemma själv med två barn, man blir fort bekväm 🙂 om någon vecka fyller minsta 1år och i slutet av augusti börjar den äldsta i förskoleklass. Så då blir det fem dagar i veckan man har lämning och hämtning istället för bara tre dagar/5timmar om dagen på förskolan. Så då blir det att försöka ta härliga höstpromenader med upptäcksfärder med lillan (om vi nu får bättre väder än detta ständigt regnande) ny firma lät spännande, ska bli kul att höra om det framöver!