ELISABETH

Tacksamheten

 Drygt 450000(!) personer har läst mitt blogginlägg. Galet, sjukt, otäckt och viktigt. Tack till er alla! 

Kommer pausa lite till veckan ut, kanske kikar in lite om andan faller på. Sen kommer jag tillbaka.

Hur fasen fortsätter en efter detta då? Har ni några tips? Ska jag fortsätta berätta om hur det går att sluta amma och fortsätta som förr eller vill ni se mer i ämnet feminism? 

Berätta gärna! 

Update: Självklart kommer jag fortsätta skriva om vårt liv och Åke men precis just nu känns trollen fortfarande för närvarande för att skriva för personligt. Hoppas ni har tålamod och kan vänta några dagar! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jasmine

  Älskar att läsa om ert vardagliga liv samtidigt som jag älskar när du skriver om feminism/andra viktiga samhällsfrågor också, så jag hoppas på en kombo! Heja dig för att du vill och orkar skriva om viktiga saker!! Kram till dig

 2. Mathilda

  Jag vill också fortsätta läsa om allt du berättat om tidigare, om amningen och livet och tankar och känslor – ja om Elisabeth brukar skriva om! Men förstår helt att du vill vänta lite med det. Tror att alla vi som läst din blogg länge gärna vill att du ska fortsätta som du gjort innan, men vi väntar tålmodigt! Puss och kram!

 3. Kerstin

  Lite av varje. Mycket av vardagliga grejer går ju att spinna vidare på femenism. Jag gillar bloggar som din, med inblick i vardagen, livet, tankar och känslor.

 4. Michaela

  Jag älskar att se när ni pysslar i ert hem med inredning och matlagning osv.. Tycker också extra mycket om inlägg där din stil och dina kläder får ta plats! Men såklart längtar jag efter att få se glimtar ur ert liv och er vardag. Allt som har med er lilla familj att göra. Du inspirerar mig och jag önskar att du vore min storasyster.

 5. Anna jamil

  Vila fina du å när du orkar komma tillbaka skriv om precis det som känns bra just då, för dig❤️ Vi älskar det du har att säga å att ämnena varierar, du e en störtskön person, glöm inte det❤️

 6. Emelie

  Ta ledigt så länge du vill!
  Jag tror att jag kan tala för oss alla när jag skriver :
  Vi alla uppskattar din närvaro lika mycket som vi respekterar om du vill ha en paus.
  Jag vill att du ska må bra !
  Och jag hoppas få fortsätta följa din familj precis som jag fått göra fram till nu

 7. Emma

  Fortsätt ”som vanligt” d.v.s 50 shades of Elisabeth Lindroth! I en människa samsas ju djupa funderingar och ytligt krimskrams och det vore roligt om bloggen speglade det.

 8. Malin

  Jag vill att du fortsätter som förr. Din, och din familjs vardag! Vanliga, känna igen sig-saker ☺️

 9. Malin L

  Jag håller med föregående talare, fast sluta amma är prio eftersom jag är i det läger också. Fick kapitulera i tisdagskväll då sonen fick ett psykbryt, då han fortfarande gröt och skrek (vilket ledde till att jag storgrät) så fick han bröstet och somnade sen snällt. Men det sotar jag för ikväll då jag har ont som attan i båda. Bara att ta nya tag. Har du kompromissat med Åke eller går det enligt planen?

 10. Anki

  Fortsatt som tidigare, lite allt möjligt! Gillar din blogg då jag kan relatera till den vilket är svårt när alla andra bloggbebisar tycks sova hela nätterna och bara hänga med på allt möjligt utan besvär.
  Skönt all läsa om någon som kämpar på lika som en annan

 11. Linnea

  Skriv gärna precis som du brukar om föräldraskapet, amning, mat, vardagen, framtiden med mera! Jag har ju lilla pyret i magen och slukar allt du skriver, får en massa bra tips genom att läsa hur ni har gjort i er familj. All kärlek till er!

 12. Jenny

  Fortsätt som tidigare, skriv om sådant du vill skriva om! Tror nog att du har läsare som uppskattar inlägg både om amning, föräldraskap, dig som person, feminism osv. osv. Fortsätt vara precis som du är!