ELISABETH

*Nytt klipp!* Interagera mera!

https://youtu.be/UsAjKpWc8fE

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Robin B

  Hej! Läste kommentaren om Zara Larsson och din berättelse. Kunde inte kommentera där så gör det här istället. Tycker du bör fundera på att anmäla våldtäkten nu, om du ännu inte gjort det. Det är inte försent och kanske kan det vara en del i läkningsprocessen. Mvh / Robin

 2. Linda

  Jätte kul att följa Åkes utveckling! (Har son i nästan samma ålder). Vad äter han?,favorit leksak,? sitter han ? Osv. Är oxå nyfiken på dina/era tatueringar ! Mode visningar är kul! heja er!

 3. Jessica Engman

  Era roligaste/ bästa barnvisor och sånger skulle jag vilja se i ett klipp! Kanske lite tips på filmer och serier eller fler recept. En fråga också; har ni tänkt något på barnprogram inför framtiden? Kommer Åke få titta på allt och om inte, så vad och varför? Hur tänker ni kring det helt enkelt? 😀

 4. Jennybenny

  Men du är väl det gulligaste jag sett! Jag vill gärna höra historien om hur ni träffades! Även framtidstankar, visioner & drömmar 🙂 KRAM!

 5. Jossan

  Hej! Skulle vara superkul om ni kunde göra ett klipp där ni visar upp era tatueringar och berättar lite om dem. När gjorde ni eran första? Har ni planer på att skaffa fler? Hur tänker ni kring tatueringar generellt?
  Ha en fortsatt bra dag!
  Kram