ELISABETH

Vår födelsedag

Igår var det så vår födelsedag. Rätt knäppt att vi delar på den men ändå så självklart. Jag önskar att jag var en person som alltid vaknar med ett skutt, gör en tårta och sen skrattar hela dagen men så är ju tyvärr inte fallet. Jag vaknade upp igår med en grov ångest, inte på grund av att jag fyllde så många år, utan bara för att jag mådde dåligt som fan. Försökte strunta i det och köra på, vi skulle till exempel ta en fin bild och lägga ut på blogg/Instagram.

DSCN3307

Leif log mot Åke, jag ser ut som att jag ska bryta ihop, vilket jag också gjorde kort därefter. Kände inte att jag kunde stå för denna bild alls och lägga ut någon glättig text till er, för så såg ju liksom inte dagen ut. Jag ville egentligen bara krypa ner under täcket hela dagen. Det gjorde jag inte, tack och lov!

Däremot bröt jag ihop lite (det enda som funkar för att må bättre sen) och sen pratade vi ordentligt. Bestämde oss för att spendera dagen bara vi som familj och ha kalasandet idag i stället och det var nog superbra så här i efterhand. Jag åkte på affären och köpte typ allt jag var sugen på som vi sedan gjorde en superduperbrunch av! Åke var generös nog att sova i sin säng mitt på dagen(!!!!) i 1.5 timme(????!!!!!), så vi fick sitta i solen på altanen extra länge och bara andas och äta. Tack älskade Åke för världens bästa födelsedagspresent!

DSCN3309

DSCN3312

DSCN3316

Efter allt vräkande gick jag på en långpromenad med Ralf och min älskade mamma, som fick mig att må ännu bättre efter lite ältande. Så värdefullt! Sen gick vi till våra vänner Jossan och Jonas där det även fanns ett till gulligt par med en gullig bebis! Vi fick lite gåvor, bland annat denna FANTASTISKA skärbräda:

DSCN3321

Den är köpt på Habitat, en av MÅNGA butiker jag skulle vilja ha här uppe! Kommer bli helt perfekt i vårt nya kök.

Dagen bara fortsatte att bli bättre och bättre, för helt plötsligt stod ett blombud utanför dörren med en underbar bukett från världens gulligaste Loppi-gäng!

DSCN3325

Efter Åke somnat satt vi länge ute i kvällssolen och njöt av friden, livet och vin.

DSCN3328

Ett hett tips till bland annat er som ammar och vill dricka lite vin men är oroliga för promillehalten är detta vin, som bara har 5.5%! SÅ GOTT! DSCN3340
Sammanfattningsvis kan vi säga att bara för att man fyller år behöver man inte må bra. En sämre dag bryr sig inte om sånt! Att må dåligt ibland är alltid okej och inget jag någonsin kommer att skämmas över och försöka filtrera bort på Instagram.

Kommer skriva ett separat inlägg om mitt mående under veckan! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kajsa

    Jag tycker du är superfin på bilden!
    Ni ser ut att ha haft en rätt härlig dag ändå

    Hoppas du mår bättre, everything will be ok in the end, and if its not ok, its not the end

  2. Josefin

    Grattis till er fantastiska människor!
    Skönt att bara göra ibland och släppa alla måsten. Ser ut som att födelsedagen vart väldigt mysig ändå. ❤
    Kramis!

  3. Sonia

    Vad skönt att du trots ditt mående fick en bättre dag tillslut. allt ser så gott och mysigt ut! hoppas du mår bättre nu. KRAM <3