ELISABETH

Saker jag blir orimligt arg på:

  • Sladdar. Antingen är de ihoptrasslade eller så snubblar jag över dem. Sladden till hörlurarna  fastnar ALLTID i ett dörrhandtag när jag lyssnar på pod och städar, så att mobilen flyger ur fickan. Hatar även att allt med hjul (dammsugare, skrivbordsstol och spjälsäng på hjul) och sladdar HATAR varandra och gör mig SÅ FÖRBANNAD.
  • Trasor som använts för länge och luktar apa. Har nu bytt till virkade trasor för både miljön och mitt psykes skull.
  • Soppåsar som är fulla men aldrig töms. Varje gång tänker jag att jag ska gå ut med den men helt plötsligt står jag där, mitt i matlagningen, och måste trycka ner en tom förpackning i nåt äckligt avfall. Sen glömmer jag den igen.
  • När det är mer än två ljud samtidigt. Åkes gåstol, radio och Ralf som tjuter = jag rasar!
  • När Leif tuggar tuggummi. Kan.inte.vara.i.samma.rum. Han smaskar på ett alldeles oerhört sätt! Det gör säkert jag också men han har inget ohälsosamt problem med det.
  • Att dammsuga. Den fastnar överallt, suger in strumpor man missat att plocka upp och innebär en direkt höjning av kroppstemperatur med minst två grader.
  • Att svettas. Inget gör mer mig arg än att svettas samtidigt som jag ska göra något. Får jag ligga i en solstol är det lugnt, men typ sminka mig, skruva ihop en möbel eller städa samtidigt som svetten lackar? NEJ! Finns inget värre, förutom:
  • Att stressa. Jag HATAR att stressa och börjar oftast svettas av stress, alltså sämsta kombon ever. Ska skriva mer om stress vid ett senare tillfälle!

DSCN3161

 

Åke blir hittills bara arg när han inte får mat nog snabbt.

DSCN3162

Sen blir han glad igen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. SpeLinnea

    Hahaha ååh så mycket igenkänning. Det här med sladdar – jag älskar teknik men hatar sladdjävlar! Den trådlösa revolutionen får gärna komma lite snabbare.

  2. Kajsa

    Åh det är som att jag hade kunnat skrivit listan själv! (Utom Leifs tuggummituggande men det byter jag ut mot min egen sambos matsmaskande)

    Tillägg på min lista:
    *när man är stressad och hunden beslutar sig för att bli ens svans eller gå PRICK framför ens fötter (OBS! Blir inte arg på hunden utan mest bara arg)

    *vårt köksbord med tillhörande stolar som har för brett mellan stolsbenen. Försöker man flytta en stil slår den antingen i en annan eller bordet och liksom fastnar. Dessutom har de metallben så det ”klingar”

    *personer i trafiken som inte blinkar när de ska svänga

    1. elisabethlindroth

      Hahaha! Vår Ralf kan verkligen vara en skugga, gå precis bakom mig och tjuta så jag blir galen!

  3. Anonym

    – Jag blir orimligt arg när det är så lite kvar av osten att den bara spricker eller man bara får mm-små bitar ur de. Tom hänt att jag sylat iväg osten genom rummet av ilska!!
    – Jag blir även orimligt arg av öppna skåpluckor.
    – Sen jag skaffade barn har jag fått träna bort en sak, förut blev jag orimligt arg när man skottat de finaste mest perfekta snökanter som när man vänder sig om och råkar dra spaden genom så de raseras (med en 2åring i familjen finns det dock inget som heter perfekt snökant)

  4. Tove

    Känner så igen mig i det här inlägget, haha! Jag blir orimligt arg på när min sambo äter chips för fort, som att jag är rädd att jag ska bli utan. Det känns som att han vräker i sig men egentligen äter jag nog precis lika fort som han.

    1. Anonym

      Jajaja, man får panik när de tar stora nävar med chips och man vill ta ett och ett i lugnt tempo!!!

    2. Mikaela

      Precis samma här, inte så mycket just chips visserligen men typ det mesta andra som man äter från gemensamt fat/skål. Värst är chokladbollar och melon av någon anledning så nu har jag börjat lägga på två tallrikar när det är jag som fixar. Då kan jag sitta och njuta av mitt länge medan gubben tömmer sitt fat på sekunden.