ELISABETH

NERVÖS DAG!

Alltsååå, i eftermiddag kommer jag få veta om jag blivit antagen till utbildningen jag sökt och jag är så nervös att jag bara vill bita av mig både naglar och fingrar. Lova att hålla tummarna stenhårt hela dagen!

Ska försöka hålla mig aktiv hela dagen så att jag inte sitter och stirrar på mailens inkorg varje sekund, får se hur det går. Det är en auktion som vi har tänkt åka på och sen ska vi även till svärmor där Leifs syster med familj hänger denna vecka. Känns som perfekt sysselsättning idag, eller hur? Kanske till och med lämnar mobilen hemma?

Jo, en annan sak jag inte kunnat berätta eftersom man ej bör skylta om hem som är tomma, är att jag under en dryg veckas tid varit hus-, katt- och hönsvakt. Varje morgon mellan 8-9 och kväll mellan 19-20 har jag varit där. Jag hade kanske inte behövt vara där så länge men jag älskar verkligen djur och tycker att det är rätt skön terapi att hänga där. Hönor, eller fåglar i allmänhet, är jag lite skraj för. Har ungefär noll erfarenhet av fjäderfän heller men jag har insett att det är rätt kul! Om vi flyttar till landet någon gång vill jag lätt ha ett gäng, så härligt med äggvärpning också!

I alla fall, två timmar per dag från en person som dessutom har en bebis att amma och pussa, är ju som ni kanske förstår rätt mycket och har även det bidragit lite till att jag kanske varit både lite trött och en gnutta inaktiv här. Det var en rätt skön paus och den gav mig tid att tänka ännu mer!

Det som också hänt är att jag fallit handlöst för en av kattungarna. Jag har till och med döpt henne till Nancy.

DSCN3083

Jag vill SÅ gärna ha henne men jag vet inte om jag har tid eller plats i hjärtat just nu för ännu ett liv att oroa mig över. Vi får se.

Hur som helst, nu är våra fina vänner hemma från sin färd genom Sverige och jag har fått två timmars rätt skön egentid per dag men nu ska det bli gött att hinna med lite annat, till exempel vara EXTREMT NERVÖS och fortsätta fixa i köket!

Jag lovar att informera er direkt jag vet något! Är det någon mer som väntar på besked idag?

DSCN3132

Gjorde en bukett till Jossan och gänget, som stod på bordet och väntade på dem när de kom hem! Vilken rikedom det är att ha blommor ute i trädgården!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kajsa

    Åh, håller tummar och tår! Både min sambo och bästa vän väntar på besked idag också så vi sitter allihop som på nålar 🙂

  2. Malin L

    jag väntar också, men jag har bara sökt lösa kurser, saknar 15 HP för att kunna få ut min kandidatexamen. Så mina nerver är inte på samma nivå som dina tror jag, håller tummarna.

    Min kommentar på gårdagens inlägg försvann, men jag skrev att din blogg är den enda jag kommenterar på och jag följer många. Älskar din och Josefin Knaves för de är äkta. Jag krisar på samma sätt som du beskriver, och får alltid en energikick efter jag fått ur mig det som skaver. Jag känner mig många kilo lättare. Så om att skriva av dig på bloggen funkar så fortsätt! Det farligaste är att tro att det är vara en själv som känner saker, att man är ensam. Och då du och andra med bloggar skriver om det kommer fler att känna igen sig och inse att man inte är ensam om att känna så. Så Fortsätt!

    Jag vill också bara säga att det är super-kul med en bloggare som bor här, jag bor i Skellefteå. Jag gick i barnvagnsmarschen i Uppsala i år för jag råkade vara där den helgen, men det vore helt awesome om det ordnas en här också

  3. Sonia

    Åh vilken vacker bukett! <3

    Gud jag förstår verkligen den där nervositeten. Själv har jag VÄRLDENS SÄMSTA TÅLAMOD och jag avskyr att vänta på ett besked som i princip redan är klart och bara ligger och väntar på att publiceras. :'( Det är så jobbigt! Sist var ju för ett år sedan då jag sökte till masterprogrammet och var helt säker på att jag inte skulle komma in, brukar vara så hög konkurrens till dem. Satt på min praktikplats och jobbade, men hade antagning.se-sidan uppe och uppdaterade kanske tio gånger i minuten. :'D Det låter som en bra idé att hålla dig lite sysselsatt så du inte slutar upp tokig som jag blev!

    Håller alla tummar och tår och önskar dig lycka till <3