ELISABETH

*Nytt klipp!* Två veckors blandning

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Jag kollar på varje klipp från er. Ni är underbara och Åke är sååååååååå söööööööööt!!!

 2. Elina

  Jättebra klipp!! Och det är så bra av er att ta upp alla sidor av småbarnslivet. Ni är så ärliga, härliga och roliga. Ni levererar! Kram

 3. Alexandra

  Jag kollar jämnt in er och ser är så mysigt att få ta del av er vardag. Tycker mycket om när klippen är ca en kvart långa. men blir så ledsen när det tar slut hahaha. Är lite som en serie man kollar på och vänta på nästa avsnitt är ju jobbigt =p tyvärr är jag inte heller någon som bidrar till att mans statistiken ökar .Jag är en tjejb boendes i Värmland och väntar vårt första barn. V.35 är vi inne på nu. Kram!

 4. Ebba

  Hejhej Leif och Elisabeth!! Jag kollar alltid på era klipp. Bidrar inte till någon mans-ökning i tiitarresultaten, men jag är en flitig följare som tycker ni verkar så mysiga och kloka! Kram från Kalmar!