NU: Pepp! – ELISABETH

ELISABETH

NU: Pepp!

Ny dag, nya tag!

Har sovit mycket längre och bättre i natt! Dels la vi tillbaka kudden som vi tidigare använt bredvid Åke för att förhindra hans nattliga vändningar och dels gick jag och la mig tidigare. Inte svårare än så!  Min läsare Evelina som kommenterade igår, har helt rätt i att sömnbristen bidrar till att allt som är lite tungt känns en miljard gånger tyngre och den enda lösningen är ju faktiskt att sova. Tack, kloka du!

Idag står det STORstädning av huset på schemat, något jag faktiskt längtar efter. Tror aldrig vårt hem varit så fantastiskt smutsigt som nu och det bidrar nog väldigt mycket till min stress. När allt annat i hjärnan känns lite rörigt måste jag ha lite ordning hemma, så bra det går när köket är ett kaos.

Jag tänkte i alla fall göra en lista (YAAYYYY!) med saker som faktiskt är för jäkla bra just nu, bara för att peppa mig själv.

Here goes:

– Jag har världens bästa blogg med världens bästa läsare. Tack för att jag får skriva av mig hos er och alltid landa mjukt i era fina ord.

– Jag sitter i detta nu och kollar på resor till Stockholm. Jag ska nämligen åka SJÄLV dit TVÅ gånger i augusti och även sova borta! Hur jag ska överleva utan Åke-bränsle ska jag och ni diskutera i ett senare inlägg. Men hur som helst, kul med Stockholm och att få testa sina egna ben! Jag ska göra lite olika roliga saker, bland annat gå på pepp-möte med RFSU inför nästa års Barnvagnsmarsch!

– Nu är det knappt två veckor kvar tills jag får besked angående min utbildning. Någon mer som biter ner naglarna av nervositet?!

– Snart fyller Leif och jag år (ja, samma dag!)!!! Vi ska göra tårta och ge varandra presenter!

– Snart fyller Leifs och mitt äktenskap år!

– Åke är alltid glad och har världens bästa leende och ögon.

IMAG2151 (Medium)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Det är så skönt att komma in och läsa din blogg, äntligen någon som inte beskriver småbarnstiden med rosa fluff. Det är så skönt att få läsa att du har samma problem som en annan har. Att man inte är ensam i denna resa med ett litet barn och alla fantastiska och mindre fantastiska perioder.

    Tack åter igen för en underbar och ärlig blogg. Du är bäst!
    Kram!