ELISABETH

Enkel middag

Jag är ju vegetarian men inte Leif, så ofta gör vi var sin middag. Om vi till exempel ska äta tacos gör vi helt enkelt två olika färsar och har på så sätt mat till flera måltider! Vissa maträtter är dock så otroligt goda att Leif kan tänka sig att skippa köttet. Denna är dessutom så snabb och enkel att göra, rekommenderas verkligen!

Receptet hittar ni HÄR och slutresultatet ser ut ungefär så här:

DSCN2852

*infoga emoji som slickar sig om munnen*

Detta är alltså tortellini med gräddkokt sparris och STORA bitar parmesan! MUMSMUMSMUMS! Hett tips!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Hemma hos oss är det likadant. Min man älskar kött och jag äter vegetariskt plus fisk någon gång ibland. För det mesta äter vi delvis samma mat, men min man lägger till kött och jag låtsaskött/bönor/tofu. Följer dina matinlägg lite extra noga, för inspiration. Hur ska ni göra med Åkes mathållning? Vegetariskt eller lite blandat? Vi kommer nog köra lite blandat, så får bebis göra sina egna val när hon blir äldre.

 2. L.

  Jag är inte vegetarian men älskar vegmat, äter kyckling, fisk och köttfärs. Men just köttstycken klarar jag inte av pga konsistensen.
  Jag hade gärna sett att du slänger ut nått vegrecept lite då och då här på bloggen. Gillar variation på mat och älskar hitta nya smaskiga recept!

  1. elisabethlindroth

   Självklart! Lägger upp när jag kommer ihåg att fota! 🙂 Kolla under kategorin ”recept”! Kram!