ELISABETH

Utflykt!

Mellan Burträsk och Skellefteå ligger en by som heter Skråmträsk. Där har några fantastiskt driftiga människor gjort om en gammal kvarn till ett café, där det serveras fika och mat som görs i deras egna bageri och det mesta är ekologiskt. Vi kör förbi väldigt ofta men har aldrig riktigt haft tid att stanna men i söndags gjorde vi äntligen slag i saken. Vi tog med oss svärmor och åkte dit för lunch!

DSCN2734
Jag åt en härlig dinkelsallad och till det fick jag välja två tillbehör. Kanske inte så otippat att jag valde Västerbottensost och fetaost… Leif åt ostpaj och svärmor fikade en så otroligt snygg lakritskaka som jag glömde fota.

DSCN2736
Åke låg så nöjd och glad i gräset. Det är ju rätt nytt för honom att vara utomhus eftersom våren varit så otroligt usel vädermässigt, så han hade mycket att kolla på. Dagen till ära väldigt (oplanerat) färgmatchad på sin fina filt från Hemtex, som han fick från sin bebisvän Knut. Solhatten med roliga fiskar på har vi köpt på Åhlens och djurbyxorna på Kappahl!

DSCN2739
Det är så otroligt fint att se kärleken mellan Åke och hans farmor (och mormor), det värmer i hjärtat!

Hur som helst, har ni vägarna förbi, åk förbi Skråmträsk kvarn, vi kommer garanterat göra flera utflykter dit i sommar!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Isabell

  Hej Elisabeth!
  Måste bara fråga hur i hela fridens namn man går vidare? Har precis fått reda på att det lilla (är väldigt tidigt i graviditeten) har dött och ska nu behöva göra en medicinsk abort för att det ska komma ut. Jag vet inte längre vad som är upp eller ner i världen känns det som och det enda jag gör är att stirra ut i luften ungefär. Du har ju gått igenom det här (ungefär) och du verkar må så bra nu och mycket är ju Åkes förtjänst förstår jag ju, men har du något annat tips? Tacksam för svar 🙂
  Kram Isabell

  1. elisabethlindroth

   Hej på dig! Jag är så otroligt ledsen för att du drabbats av denna orättvisa! Har tagit upp din kommentar här i bloggen och kommer att skriva ett helt inlägg i detta tema inom en vecka. Hoppas du vill vänta och läsa! Stor kram till dig!