ELISABETH

Sommar-/mammahår

Nu är det drygt en månad sedan jag var hos frisören och nu börjar håret spåra ut igen. Dels har jag börjat tappa rätt mycket, vilket också innebär att kvaliteten är rätt risig och dels har färgen tappat sin fräschör. Jag har ju naturligt torrt, tjockt, lockigt och burrigt hår som jag försöker platta till när jag orkar koppla in plattången. Annars ser det mest ut ungefär så här:

DSCN2750

Här har jag gjort en fiskbensfläta och en vanlig fläta i ett. Vet ej hur det gick till men jag kan säga att jag hade begränsad tid på mig… Dagen efter fläta ser jag ut så här:

DSCN2771

Härligt burrig och rätt fnasig. Har dränkt håret i olja men det syns ej. Har fått lite utväxt i botten också, jag är nästan så mörk själv men jag drabbades av vissa grå(!) strån redan för tio år sedan och därför försöker jag trycka i lite färg när det glimrar för mycket. Sen tycker jag att det ljusare i håret börjar bli för rött igen.

DSCN2770

Jag har ju lite färg kvar från min salong så jag tänker lägga i botten under veckan men frågan är hur jag ska göra med det rödare? Ska jag försöka göra det lite kallare eller färga allt mörkt? Älskar för övrigt alla längre plagg nu för tiden, känns skönt om det skulle krävas amning på oväntade platser, plus att jag är lite obekväm i kroppen än för att gå omkring i helt tighta plagg. Denna djuriska kofta är från Kappahl förra året!

DSCN2765

Under den har jag min fiffia tisha från Glammom och jeansen kommer från Cheap monday! Solglajjorna köpte jag i New York och är av märket Marc Jacobs (tror jag?).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Åh vad jag känner igen mig! Har tappat så sjukt mycket hår och det är så risigt så att det blir som dreads i det. Har mest uppsatt i en knut på huvudet men vill egentligen klippa mig fast då kanske nödfrisyren inte kommer att fungera längre. Snart blir jag väl desperat och snaggar mig (men det vore ju synd när jag nu sparat ut håret nyss)..