ELISABETH

TÄVLING!

För någon dag sedan fick jag hem två iphoneskal som jag designat alldeles själv! Det var inte lätt att bestämma sig för hur de skulle se ut, då möjligheterna är ENORMA. Du kan till exempel göra ett kollage med massa utvalda bilder, skriva en text, välja vilken färg som helst och det finns även hur många färdiga motiv som helst att välja på också.

Jag satt vid datorn ohyggligt länge men till slut valde jag faktiskt två rätt enkla varianter:

DSCN2589

Först ett med så härliga färger, känns väldigt somrigt!

DSCN2593

Kunde inte bestämma mig för ett så jag beställde två!

DSCN2600

Ett ljust gult med fina fåglar!

DSCN2607

Nu kan DU vinna ett presentkort hos Caseapp på ett valfritt skal eller skin till mobilen (iPhone & Samsung), iPad eller MacBook!

Det du behöver göra för att vara med och tävla SUPERDUPERENKELT, lämna bara en kommentar till detta inlägg och saken är biff!

En vinnare kommer att utses om en vecka (28/6). Glöm inte att lämna en mailadress så att jag kan få tag på dig om du vinner.

LYCKA TILL!

DSCN2611

 

Tävlingen är ett samarbete med Caseapp

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Åh bästa tävlingen!
  Har precis fått hem min nya iPhone 6, ( Jaaaa, det är sjukt jobbigt att lämna femman då jag har världens bästa skal till den…)
  Men tänk att få fixa sitt eget, vore drömmen!
  Med ett så snyggt skal ska nog jag å sexan också bli polare!

 2. Linnea

  Åh! Vilken tävling!! har varit på jakt efter ett skal till min nya iPhone 6 men har inte Hittat något..därför skulle det vara jätte kul att få ett skal och dessutom designa det själv, hur coolt?! hoppas på vinst!
  Kramis

 3. Elin

  Åh vilka härliga skal du valde! Gjorde min gråa fredag att hitta denna tävlingen så håller verkligen tummarna 🙂

 4. Rebecca

  Vilken rolig tävling! Skulle, som alla andra, verkligen behöva skydda min telefon med något fint! Telefonen glider ofta väldigt lätt ur handen så ett skal med min underbara son på kanske skulle få telefonen att hålla lite längre. Håller alla våra tummar och tår här! ✊

 5. Liza

  Åh, klart man vill skapa sitt eget skal på saken man stirrar mest på hela dagen. Mitt case är helt trasigt. Men jag tycker Sandra ska vinna. iPhone 5c? Har aldrig ens hört talas om den och kan förstå att det måste vara (sjukt) svårt att hitta skal då! 🙂 Pöss

 6. Frida

  Åh de finns så fina skal där!
  Har varit inne flera gånger och fixat med olika skal med fina bilder på min lilla tös som är 6.5 månad 🙂 skulle vara så kul att vinna!

 7. Jasmine

  Jaaaag vill vara med och tävla! Plasten på mitt mobilskal har börja spricka så skulle vara kul med ett nytt personligt skal, vet precis hur jag skulle designa det! 😀

 8. Rosis Nottehed

  Åh, så coolt och roligt att få egna designade mobilskal:-). Förstår du satt länge och ”designade”. Det skulle jag göra också då jag är en ”pysseltjej” med många idéer;-).
  Tack för bra artikel och tips ovan!!! Gärna mer sådant på Loppi.
  Kram//Rosis

 9. Frida

  Super snygga skal! Vill också kunna hylla min lilla familj och alltid känna att dem är med. Mina grabbars namn hade gjort sig väldigt bra på ett färgglatt skal 🙂

 10. Ebba Ohlin

  Åh! Drömmen vore att få designa ett eget skal utan att lägga ner en förmögenhet. Det vore lite lyx i vardagen trots en hård studentbudget. Jag vill självklart vara med och tävla om chansen att få designa ett eget skal!

 11. Emel

  Hej! Hade det inte varit för att jag är en fanatisk förstagångsmamma hade mitt nuvarande skal troligtvis stoppat mig i mina otaliga fotograferingar av min ögonsten på 5 månader. Skulle vara jätte kul att vinna och skamlöst kunna ta upp min telefon och fortsätta mina fotograferingssessioner.

  Hur som helst skulle jag vilja tacka för en jätte bra blogg och önska dig och din familj en trevlig sommar!
  Kram

 12. Ida

  Vilka fina skal du skapade. Jag vill gärna vara med och tävla om att få göra ett eget personligt skal till telefonen.

 13. Sara

  Vilken rolig tävling! Jag är med! Fast om jag vinner så lär jag nog aldrig kunna välja vilket skal jag vill ha

 14. Jonna

  Åh vad jag skulle bli glad om jag fick ett nytt skal. Alla mina skal är sönder och jag är så otroligt rädd om min telefon.

  Du har en fantastik blogg och jag älskar ditt ”vanliga” liv. Ni är en riktigt fin familj.

  Kramar

 15. Jenny Lindberg

  Hoppas hoppas på vinst!! Mitt IPhone-skal är i stort behov av uppdatering!! Trevlig sommar!

 16. Monika

  Åå det här behöver jag verkligen! Redan fått massa sprickor i luren så ett skal hade varit suveränt att vinna!

 17. Tove Castor

  Hepp, vilken rolig ide för en stylist/visualist. Klart jag vill designa ett mobilskal!

  jag vill också passa på att tipsa om att vi på visualisterna.se firar att det är sommar genom att köra en ny tävling varje måndag till skolorna börjar igen. Mode, inredning och skönhet ligger i potten. Vi kör vår första tävling på måndag 22/6.

  Välkomna in och tävla!!! >>>>>> http://www.visualsiterna.se

 18. Linda

  Va fina!!:) är jättegärna med och tävlar! Vill förövrigt tacka för en fin blogg, hittade hit via ”vecka för vecka” där jag verkligen plöjt dina avsnitt i ett svep! 🙂 Vänligen, Linda

 19. Lovisa Åslund

  Åh herrejisses, säger jag som en gamgumma trots ja är 20 bast. Men så rackarns sugen jag varit på ett sådant egetdesignat, men studentbudgeten är knapp. Må bästa hen vinna!

 20. G

  Hoppas på att vinna! Skulle verkligen behöva ett skal till min telefon då jag är en liten slarver och ofta tappar den hit och dit. Sen vore de super skoj om man kunde ha sin fina lilla familj på skalet.

 21. Josefin

  Åååhå vilken super duper tävling!
  Satt och kika på deras sida häromdagen och blev sugen på att göra ett skal med mina fina familjemedlemmar men när jag såg va de kosta så fick jag lov att inse att ekonomin inte tillät de denna (vilket jag självklart håller tummarna hårt för att jag gör) månad men vinner jag inte denna tävling så ska jag nån gång ta mig lov att beställa ett i svart vitt med mina fina barn och fästman. Kram/Josefin
  [email protected]

 22. Sandra

  Hej! Jag har läst din blogg rätt länge men inte kommenterat för att jag alltid tänker att jag vill kommentera något smart, men lyckas aldrig… Tycker du verkar vara en så fin och jordnära person. Keep it up!
  Angående den här tävlingen så är det inte ens något jag vanligtvis deltar i (och så är jag typ rädd att jag ska uppfattas som ego när jag deltar fast jag inte har kommenterat tidigare…) men jag har en iPhone 5c som det är HELT omöjligt att hitta skal till i affärerna. Längtar efter att kunna dra fram telefonen och känna att den är lite fin också… 🙂
  Så jag är med!
  Ha en fin söndag! Kram!

 23. Elin

  Jag vill väldigt gärna vara med och tävla! Skulle pryda mitt skal med bilder på min dotter (4 månader idag) och min sambo! ‍‍

 24. Filippa

  Å vilka super fina skal du valt!! Skulle vara roligt att få vinna ett skal, som min sambo J ska få innan han åker bort en längre tid i vinter.. tänker att det ska stå mitt och Melkers namn på 🙂 kram!!

 25. Rebecca

  En bild på min fina lilla familj hade fått pryda mitt skal om jag skulle vinna, håller alla tummar och tår!! Tack för super mysig och härlig blogg!

 26. Cissi J

  Hej åh vad kul vill gärna vara med. Sonen fyller 14 den 26 juli o har önskat sig ett sådant skal skulle va kul att ge honom.
  Kram Cissi

 27. Mikaela

  Vilken superfin tävling! Jag är såklart med och tävlar. Om jag skulle vinna så skulle jag designa ett skal med mina små tvillingpojkar och min fina sambo på 🙂 Jag håller en tumme!

 28. Linnea

  Ja heja mig! Ett egendesignat skal till min äppeltelefon skulle göra den mycket tuffare. Och barnsäkrare mot sprickor. Så heja mig