ELISABETH

*Nytt klipp!* Fira midsommar med oss!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Hello! Fick mjölkstockning här om dagen (andra gången med denna bebis ). Vet inte varför men var ute och spelade fotboll med min äldre son blev varm tog av mig (blåsigt i Kalmar ) och blev kall och på kvällen fick jag lite känning och dan efter 39 graders feber. Denna gång behövdes jag inte läggas in som förra! 3 dagar med antibiotika. .. Bebis är 5 månader så nu har jag inläggen i och får svettas ihjäl! Vågar inte chansa! Hoppas på en sval sommar

 2. Amy Lee

  Du kan vara lugn. Det finns inga vetenskap grund för att kyla skulle orsaka mjölkstockning. Däremot kanske man kramar åt sig själv extra när det är kallt/blåser och på så sätt trycker åt mjölkgångarna. Eller att mjölkgångarna krymper lite när det är kallt, och är extra känsliga för tryck då. Men KYLA I SIG orsakar inte mjölkstockning. 🙂

 3. Sofia J

  Det är ju lite ”heads up” på drag när man ammar och inte så mycket på kyla som man kan tro. Förra sommaren (TOK VARMA SOMMAREN) körde jag på amningslinne med ullinlägg eller amningsbh, ullinlägg och ett vanligt linne eller typ klänning. Hade alltid med mig en kofta eller jacka om behovet plötsligt skulle infinna sig.
  Och på vår/försommar har jag använt en tunn vindtät väst och typ t-shirt för att inte svettas bort när jag varit ute och gått eller bara varit utomhus till vardags 🙂