ELISABETH

Midsommar

Hej!

Vaknade idag, 9.45 (!!!!!!) efter att ha morgonammat och sen somnat om. En lovande start på dagen, minst sagt! Att sedan vara alldeles varm och fluffig inombords av era FANTASTISKA kommentarer från igår PLUS ha sommarväder utanför gör ju att det fasen inte kan bli en dålig dag. Har sagt det förr och jag säger det igen, ni är fantastiska! Jag kommer att fortsätta vara den jag är, alltså en person som ofta känner sig osäker, men som också känner sig tryggare för varje dag som går. TACK.

Idag har vi hittills hunnit hälsa på våra vänner Jossan och Jonas på deras farm. NÄ, nu överdrev jag kanske lite men efter att de flyttat hit i höstas, har det hänt så himla mycket med deras hus! Det hade varit till salu väldigt länge i omgångar och hade ett oförtjänt dåligt rykte men Jossan såg potentialen och efter många års drömmar är huset till slut deras! För varje gång vi hälsar på känns det mer och mer som världens härligaste hem och jag tror att minst ett nytt djur tillkommer i veckan… Nu finns det till exempel kattungar, hönor, kycklingar, hund och en tupp som jag är lite rädd för….

DSCN2635

När vi kom satt Jossan och band kransar.

DSCN2633

En till Lisen, som hellre ville plocka stenar:

DSCN2648

Och en till Kerstin, som efter bilden togs sprang runt så mycket att kransen till slut hängde runt hennes hals:

DSCN2651

Åke, som än så länge är för liten för att ta av sig huvudbonader fick låna en krans:

DSCN2658

Älskade, älskade människor!

DSCN2660

Nu ska vi ut på en promenad i solen och ikväll ska vi på middag hos min styvsyster och hennes familj. Hennes två barn har letat fram alla sina gamla leksaker, så Åke kommer få en kul midsommarafton han också!

Ha det underbart, särskilt vi här i Norrland, som ÄNTLIGEN har fått lite sommar. Tänk på att ta det lugnt med alkoholen, särskilt i närheten av barnen. Det är en högtid att minnas med glädje!

Puss på er, ni är underbara!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    9:45 vilken dröm! Skulle du kunna skriva ett (ytterligare) inlägg om era nuvarande kvälls-natt-morgonrutiner?

    Jag vill testa alla tips jag kan få då min 6 månaders son vaknar 4:30-5 och inte går söva om sedan någon månad !!

    Dock sover han i eget rum och flaskamatas så det kanske ändå är skillnad (?)