Vill DU gästblogga? – ELISABETH

ELISABETH

Vill DU gästblogga?

Hej! Här står jag och försöker se välkomnande ut med öppen famn.

DSCN2457

Jag vill nämligen bjuda in er till min blogg! Alltså, så här tänker jag; Ni är ju ett gäng fruktansvärt kloka, roliga och intressanta människor som läser här. Många av er har säkert en egen blogg men ALLA av er verkar ha så mycket vettigt att säga. Älskar det!

DSCN2460Därför tänkte jag höra om någon/några av er skulle vilja gästblogga hos mig? Skriva ett inlägg som jag lägger ut? Har du ett ämne du vill diskutera, något som skaver, en person du vill hylla eller VAD som helst (förutom elaka saker), kan du väl höra av dig? Antingen lämnar du en kommentar här där du skriver lite om vad du skulle vilja ta upp eller så kan du skicka ett mail till: elisabethlindroth@gmail.com, så väljer jag ut en eller flera som verkar spännande! Du kan också maila när som helst för övrigt. Jag är rätt seg på att svara men en jävel på att läsa och bli glad. Tack!

DSCN2461

Ja men då säg’ vi så då! Hör av dig om du vill gästblogga, det vore så himla kul! Självklart länkar jag till er blogg om ni har en. Som sagt, vi ska lyfta varandra, inte dra ner! SJÄLVKLART kan du vara anonym om du vill också.

Älskar även min nya gigantiska tröja/klänning/sjok som jag köpte på Weekday. Känner mig så lös och ledig i den men ändå fin! Den är dessutom ribbstickad, vilket jag älskar.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Hej!

  Jag inser att jag är lite sent ute, men skulle väldigt gärna gästblogga hos dig 🙂

  Ta en titt hos mig och se om du gillar det du ser.

  Kram och hej!

 2. Sofie

  Jag vill så gärna gästblogga! Jag är en ung mamma på 22 år som har en 1-åring och en knodd i magen som kommer i juli. Jag har ingen egen blogg men instagrammar en hel del 🙂

  Jag har gång på gång fått höra att jag är en “hönsmamma” för att jag är där 100% för mitt barn. Idag ska alla vara så coola och lämna bort sitt barn, låta de skrika lite, inte amma för länge och hellre säga “upp och hoppa” än att pussa och trösta. Hade jag fått möjligheten hade jag skrivit om detta. Att det är OK att vara en hönsmamma. Min dotter är min skatt och jag gör allt för henne.

  Tack för en superblogg Elisabeth! Kram

  1. Jossan

   Åh va glad jag blev när jag läste din kommentar! Jag är likadan själv och jag är jädrans stolt över det!
   Jag håller med dig i allt du skriver i din kommentar. Heja oss 🙂
   Önskar dig en fin dag Sofie!

   Och du Elisabeth! Jag gästbloggar gärna hos dig. Det vore en ära. Kika gärna in i min blogg.
   Önskar dig också en fin dag!
   Kram Jossan