*Veckans klipp!* “Vi gör allt på listan (dans utlovas!)!” – ELISABETH

ELISABETH

*Veckans klipp!* “Vi gör allt på listan (dans utlovas!)!”

Jag bad er om råd på vad veckans klipp skulle innehålla, i form av en lista. Eftersom alla svarade olika, bestämde vi oss för att göra ALLT! Ni får hänga med, se Åke rulla runt flera gånger, vi besöker minneslunden, vi gör en kort lista OCH EN DANS! Missa ej, detta kan nog vara vårt bästa klipp hittills!

Prenumerera gärna på vår kanal också, då blir vi superdupersuperglada! Det gör ni genom att gå in HÄR och tryck på prenumerera!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Vilket härligt klipp! I ett framtida klipp skulle jag önska mig lite inspiration med sånger och ramsor ni brukar underhålla Åke med 🙂

 2. Kajsa

  Hej Elisabeth! Jag funderar på en sak. Vi är ett par i 20+ åldern. Vi är så sugna på att skaffa hund då vi båda är uppväxta med hund i familjen. Planen är att utöka familjen om ett par år när jag har gått ut skolan. Men jag är rädd, hur ska den stackars vovven reagera när det kommer en till familjemedlem? Jag vill verkligen inte vara en av dem som köper hund för att sedan försöka sälja den en par år senare, så tragiskt med alla omplaceringshundar. Så hur reagerade Ralf? Hur gammal är han? Hur introducerade ni honom och Åke för varandra? Stor kram till dig och din fina familj!

 3. Amela

  Underbara ni! SÅ härligt klipp! Måste även berömma er för hur duktig Åke är på att vända sig! Försöker få min son som är ungefär lika gammal att vända sig självmant men han vänder sig endast “halvt” alltså på sidan och då kräver det att han ser ett bröst och är hungrig och gör det alltså enbart i syfte att få mat haha! Ha det gott! kram Amela

 4. Elisabeth

  Hej!! Vad glad jag blev av ert klipp!!! Ni verkar vara så mysiga mot varandra o Åke o Ralf o allt!!
  Kramkram!!

 5. Susanne

  Ni är så härliga! Av alla jag följde i Gravid vecka för vecka när jag var gravid med min son (född 22/2), är ni mina favoriter. Ser alltid fram emot era klipp.

 6. Michelle

  Alltså jag har aldrig kommenterat förut men fyfasen vad glad jag blir av dig och din underbara familj. Och dansen, så jäkla härligt att ni bjuder på det! Ååh så glad jag blir! Tusen tack för din blogg,
  Varma hälsningar Michelle

 7. Madelene

  Alltså ni! Hur underbara får man vara. Min kväll; sonen sover mannen är över hos grannen och jag gosar ner mig under filten i soffan och ska kolla på ert klipp. Alltså, kvällen! Hur mysig stund blev det inte? Ni är ljuvliga.
  Tack för en härlig söndagskväll. Kram på din morsdag! <3

 8. SpeLinnea

  Haha, ååh vad kul Ralf fick det i sin inhängnad! 😀 Och fint att se de återkommande snuttarna när Åke vänder sig. Såg ut som ni hade väldigt skoj med att dansa, och samtidigt hade videon lite allvar iom mors dag och besöket vid minneslunden.

  Ha det bra, kram.

 9. Desire

  Hej hej ! 🙂
  Vill bara lämna en liten hälsning och berätta hur fantastiska jag tycker att ni är ! Blir så glad av att ni är så ärliga, enkla, roliga, och goda människor som sprider era kloka tankar här i internetvärlden! Ni behövs !
  Har följt dig sedan Gravid vecka för vecka och det är så kul och intressant att följa dig och din familj 🙂 Bäst tycker jag är ditt sätt att skriva , som får alla att känna dig inkluderade.. vare sig man är gravid, förälder, längtar efter ett barn, är singel , mitt i en stor sorg eller världens lyckligaste, så tror jag att man känner igen sig i ditt skrivande.. det är fin tycker jag ♡ Kram !

 10. Nathalie

  Haha åh..ja har precis gråtit en skvätt över min gnälliga bebis som nu somnat, jag känner mig allmänt trälig idag även fast det är en sån bra dag, morsdag 🙂 men ni är ju så underbara att man inte kan låta bli o skratta!! SNYGG dans 😀 och superbra klipp i övrigt också! Grattis alla mammor på våran dag <3