ELISABETH

Mina drömskor från Blankens

Jag nämnde i ett tidigare inlägg att jag unnat mig ett par, för mig, dyra skor. Minns ni? Tyckte att jag var värd det efter att ha haft ungefär noll kronor i lön väldigt länge och jobbat på med blogg/youtube samtidigt som jag utbildar mig till mamma.

Skorna kommer från märket Blankens, som gör så overkligt fina skor att jag skulle vilja ha alla. Jag fick till slut bestämma mig för ett par och köpte de jag tänker kommer användas mest!

DSCN2019

Fördelen med att beställa via nätet är att få hem mystiska lådor, som man nästan inte vågar öppna!

DSCN2020

Så klart öppnade jag och ÅH, så fina de var! Exakt som på bilderna!

DSCN2024Eftersom jag köpte dem oprovade, hade jag googlat runt lite och kollat vad folk skrivit om storlekar och lyckats nosa fram att de var ”vanliga” i storleken, vad nu det egentligen betyder? Vilken fot är egentligen vanlig? Jag beställde i alla fall ett par i storlek 38, har det i 99% av gångerna. Kan tycka att de kändes liiiiite hårda bak i hälarna men det kan också bero på att mina hälar fortfarande var lite ömma efter alla mil vi vandrade runt i Stockholm med lite osköna skor. Nu har jag gått omkring med dem inomhus några dagar och det börjar genast kännas skönare!

De är i mocka, så detta eviga regnväder är ännu mindre välkommet men jag känner på mig att sommaren kommer bli lite extra härlig med mina nya skor! Är så tacksam för att jag fick dem av mig själv i present, tack tack!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.