Välkomna nya, välkomna gamla! – ELISABETH

ELISABETH

Välkomna nya, välkomna gamla!

Hej!

Så underbart att äntligen vara igång här på Loppi! Välkomna hit!

Nu hoppas jag att ALLA mina gamla (nu menar jag inte att ni är hundra år, utan att ni hängt med mig i hundra år) läsare hittat hit och också några nya. Jag tänkte att jag, för allas trevnad, ska passa på att presentera mig lite, så att ni som aldrig sett mitt väna fejs får lite koll på vem jag är.

Jag heter Elisabeth Lindroth och är 32 år. Jag bor i ett rött hus i ett litet samhälle som heter Burträsk i Västerbotten och trivs som bara den! Efter några svängar till Göteborg och Umeå, bestämde jag mig helt enkelt för att återvända till min hemort och leva Svensson-liv. I huset bor också min man Leif:

DSC_0555

Och vår hund Ralf:

IMG_4477Och sedan i januari i år bor även vår lilla bebis Åke här!

IMG_4792

När Åke hängde i min mage var jag med i en serie på Youtube som heter “Gravid vecka för vecka” , (ni hittar alla mina klipp HÄR) något som var helt fantastiskt och gjorde att jag fick massa nya internetkompisar! När graviditeten började närma sig slutet bestämde jag mig för att starta en egen blogg och den har nu alltså till slut hamnat här på Loppi. Jag är aspeppad ska ni veta!

Jag älskar att skriva och försöker tänka både högt och lågt. Bland annat skriver jag mycket om oro, sorg och vårt liv under tiden och efter vi förlorade våra tvillingar i vecka 21 (läs vad som hände HÄR). Jag älskar även att skapa diskussioner och be er läsare om råd och tips, känner mig HELT outbildad som mamma, så att ha en blogg är verkligen underbart. Många av mina läsare tycker om att jag frågar saker som är nyttiga även för dem i sina liv med småbarn och mitt mål med bloggen är att vi ska vara som ett härligt kompisgäng som hänger här! Jag försöker vara helt ärlig och öppen, visa hur kroppen kan se ut efter en graviditet, skriva om lite förbjudna känslor som nybliven förälder, samtidigt som jag också gillar mode, inredning (vi pysslar alltid med något i vårt hus), träning, böcker, musik, serier och en massa annat.

DSCN1562

Hela vår lilla familj hänger också på Youtube, där vi har en egen kanal. Vi lägger upp minst ett klipp i veckan, där ni får hänga med i vår vardag. Ibland är det olika listor, ibland bara en vanlig lördag i mars. Kanalen hittar ni HÄR och vi blir superglada om ni vill trycka på prenumerera! Dels blir vi ännu mer peppade och dels får ni en liten notis när nya klipp läggs upp! Jag lägger även upp klippen här på bloggen.

IMG_3088

Ni får också hemskt gärna följa min blogg på Bloglovin, för att också se när det kommer nya inlägg! Ni får även hemskt gärna följa mig på Instagram där jag heter elisabethlindroth,  det finns en flik till den längst upp här i bloggen.

Jag ska inte bli långrandig nu, utan det får räcka för information för denna gång tycker jag. Det jag vill påminna er om är att jag vill att vi är snälla med varandra här och överallt. Ingen sur stämning tycker jag, vi ska hålla varandra om ryggen ju!

Om det är något ni undrar, lämna gärna en kommentar! Och ni som kommer hit från gamla bloggen, kan ni inte skriva typ hejhejhallåtjenatjohej eller nåt så att jag vet att jag har er med mig? Ni är ju min jäkla trygghet!

DSCN1514

NUUUU KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!

P.S. Fick lov att använda redan bloggade bilder, det krånglar lite i bloggverktyget för tillfället, så det går inte riktigt få in nya bilder men det kommer!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline

  Hej hej hallå, jag är med!!!
  Kul med en ny blogg, men designen på din egen sida var finare 🙂

 2. Rutmarie

  Hej! Jag följer din blogg sen du startade den o jag gillar att det inte bara är tipp topp, för det är det ju inte varje dag. En ärlig blogg helt enkelt. Jag bara älskar erat sätt att vara.
  Kram <3

 3. Jossan

  Hallåj och VÄLKOMMEN!
  Josephine heter jag och är också från Västerbotten men från en liten by som heter Gargnäs och som ligger i Sorsele Kommun. Bloggar på Loppi och min blogg heter Elsas Dagbok.
  Så jädrans roligt att hitta en från mina egna “hemtrakter” trots att det är några mil emellan men avstånd är ju inte så speciellt där uppe:)
  Just nu bor jag utanför Hofors som ligger i Gävleborg, jobbar som polis, gift med Magnus och vi har lilla Elsa 1,5 år.
  Nu har du just fått en ny följare:)
  Ha en fin dag!
  Kram Jossan.

 4. Elina

  Hej hej. Självklart har jag hängt på.. Tänkte bara säga att tiden har blivit en bristvara för mig de senaste veckorna då min man börjat jobba igen och jag är själv med båda barnen,en på 1 år och 10 månader och en 4 månaders.. Så ja, jag har insett att jag inte hinner följa alla bloggar jag gjorde innan, typ fem-sex stycken, uutan har skalat ner till bara en blogg, nämligen din!! Jag blir gladast av din blogg och jag känner igen mig så mycket! Kram på er

 5. Mikaela

  Hej!
  Jag följer med från gamla bloggen!
  Jag skrev där i början när vi presenterade oss. Jag är hon från Karlstad som är sambo med en växtodlingsbonde och har en del djur. Skrev nog något om att jag längtade efter barn…
  Nu är jag gravid i v.12 🙂

  Ha en bra dag! Kram

 6. Ylva

  Såklart hänger jag med dig! Din blogg är ju den bästa ♡ Drömde förresten om dig inatt, du och jag var på stan och åt kycklingsallad och pratade om våra graviditeter (du var visst i v 7!)

  Ser fram emot att följa dig även här!

 7. K

  Så spännande med din nya blogg!! Jag hoppas att det blir något fler inlägg snart om det här med smakportioner och att introducera mat för våra små bebisar. Vi har börjat att ge vår gosse olika smakisar (mestadels rotfruktspureer utblandat med bröstmjölk) och vi har även precis kommit igång med att ge honom gröt på kvällen. Vi har valt att göra helt egen gröt och slopa alla pulverblandningar, men även om vi har vår barnmorskas fulla stöd i detta så känns det lite läskigt att inte veta ifall vår son verkligen får i sig allt han behöver. Så jag utlyser information från alla föräldrar som har erfarenheter, speciellt av att laga all barnmat själv från grunden. Tack och kram!

 8. Josefina

  Hej E, jag är självklart med från gamla bloggen. Att följa er har ju blivit ett beroende och det är ju inte så lätt att bara bli av med sådär 🙂 Kram

 9. Carina Anklew

  Hejsan på dig å familjen!!! Ska bli spännande att följa er på ny sida! Lycka till med allt!
  Stora kramar!!! <3

 10. Matilda

  Halloj! 🙂 Jag har följt med, hoppas du fortsätter blogga lika mycket och roligt här med! Älskar ju att läsa din blogg!

 11. Sofianella

  Hejhejhej.
  Tack för din blogg, jag har följt dig sen du startade med bloggen och gillar dig och det du skriver 🙂
  Kram

 12. Sanna/vackra85

  Hejtjohej, typ! Följer inte bloggen slaviskt då tid inte finnes.. Men, som du nog märkt, supportar jag högljutt på Instagram och Youtube 🙂

  Min sambo sa förresten att du och jag är väldigt lika, både till sättet men även på håll 🙂

  Kramizz
  /Sanna

 13. mammalinda

  Hejhallååå, jag bloggar här på Loppi jag också. Bor på landet och har 5 barn. Du verkar vara en underbar person! Det ska bli härligt att följa dig!! Kram

 14. Sonia

  Men hejsan, vad coolt! Det ser jättebra ut och självklart följer jag med hit. Ser fram emot kommande inlägg och tycker det där var en superbra presentation. För er som är nya här och råkar läsa denna kommentar kan jag säga att Elisabeth är alldeles underbar, se till att inte tappa bort den här bloggen!

  <3

 15. Melinda

  Men hejhejhallåtjenatjohej! Ser fram emot att följa dig här på nya bloggen! Du gör ett helt fantastiskt jobb och du är en riktig inspiratör. I mammarollen, men även i din stil, dina värderingar och ditt pepp 🙂 You rock girl!

 16. Sandy

  Trogen läsare, har följt dig från början och känt igen mig i dig huur många gånger som helst!! Och hur kul var det inte att ligga på BB och läsa att Åke kom dagen efter vi fick vår Sigrid Vill bara säga att du gör ett himla bra jobb, det är jättekul att följa er fina lilla familj!

 17. Anna

  Tjabba! Gammal inbiten läsare här som bara vill meddela att jag hängt med i bloggflytten, du rockar ✌

 18. Edit

  Hej! Jag har följt dig/er sen gvfv, tycker ni är toppen! Ärliga och härliga! Kul att läsa om Åke-saker då jag har en 5 månaders här hemma man känner igen sig i mycket. Fortsätt som ni gör! Kram från Stockholm

 19. G

  Tjoho vad glad jag blir över att du är igång och bloggar igen!
  Jag är så glad över att jag och min familj får följa med i eran vardag, ni verkar underbara!