ELISABETH

Dagdrömmar

Igår fick jag en så otroligt fin bok på posten! Det är en målarbok, gjord av den begåvade Hanna Karlsson, som faktiskt är uppväxt här i lilla Burträsk. Nu bor hon i Umeå och jobbar som illustratör och säljer posters, illustrationer, kökshanddukar, vykort och presentpapper HÄR. Det finns också tapeter med hennes konst på, en dag ska en sådan sitta uppe i mitt hem!

Hur som helst, denna målarbok är så vacker och inspirerande! Jag blev direkt sugen på att börja färglägga, samtidigt som jag är rädd för att förstöra allt det vackra.

DSCN2011

Eftersom boken, som består av drygt 90 sidor, är så snygg, är den ett konstverk i sig. Den kommer få pryda vår bokhylla, no doubt about it!

DSCN2031

Har redan fyllt i mitt namn, som ett tvättäkta skolbarn och kunde inte låta bli att fylla i tre svampar. Måste dock fixa lite färgpennor, då dom vi har inte är nog fina.

DSCN2038

Varje sida är som ett nytt äventyr och detaljerna är SÅ MÅNGA! Du kan i princip måla varje minifält i olika färger och ändå blir det sjukt snyggt. Under tiden jag kollade igenom den kände jag hur min hjärna började arbeta på högvarv, känns som ett perfekt tidsfördriv och hjärngympa i ett!

DSCN2042

Som sagt, vissa sidor är nästan för vackra för att ens tänka på att färglägga. Hanna är oerhört talangfull och jag är så jäkla stolt över att lilla Burträsk skapat en så cool människa!

Jo, jag höll ju på att glömma det bästa av allt! Boken kostar bara 108:-! Tänk så otroligt mycket tid du, någon du känner, eller kanske ditt eller någon annans barn kommer att spendera med den? Det känns som en perfekt gåva till vem som helst, men börja med att ge en till dig själv. HÄR kan du köpa den! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Elisabeth Lindroth

      Vi har valt ut en tjej som får den! Kommer skänka fler, så det kommer fler chanser! 🙂 Kram!