ELISABETH

Vad jag köpte till mig själv i Stockholm:

Jag måste nog inse att jag är en person som gillar väldigt mycket svart och vitt när det kommer till kläder, fastän jag jobbar på att bli lite mer färgglad. Här får ni se en drös med saker jag köpte i Stockholm, vissa plagg såg så sorgsna ut när jag försökte fota dem, därför kan jag hojta till när jag bär något av dem på bild i framtiden!

Här kommer mina fynd:

collage6

Jag älskar scarves scarfs halsdukar, särskilt nu när jag ammar och inte vill ha en massa vind i blusen. Dessa är köpta på Indiska, Gudrun Sjödén och Monki.

DSCN1982

En härlig blus som jag också hade på mig i klipp nummer två från Stockholm. Den rymmer en bebis under = perfekt till amning på offentliga platser och är allmänt härlig. Även den från Monki!

DSCN1985

Älskar Weekdays t-shirts! Bra passform, skönt material och bra pris, 100 riksdaler!

DSCN1979

Kolla! Kolla! Färgglatt!! Underbara shorts från h&m! Köpte även en annan variant i svart (buuuuuuuuhuuuuuuu!) men skippade bild p.g.a. tråkig färg.

DSCN1977

På tal om färg! Älskar att ha accessoarer som inte är svarta. Därför är jag så glad att strumpmodet nu är så roligt! De silvriga är från Weekday om de andra två från Lindex!

Jag är väldigt nöjd med mina köp och ännu nöjdare med ett par skor som jag beställt. Orimligt dyra och något jag aldrig skulle unna mig i vanliga fall men jag ville faktiskt belöna mig lite för allt jobb jag lagt och lägger ner på bloggen och Youtube. Lite lön för mödan helt enkelt (jag tycker för övrigt att alla era kommentarer och respons räcker mer än väl men jag behöver bara förklara för mig själv varför jag köpt så hutlöst dyra skor). Resten av pengarna från mitt aktiebolag ska jag lägga på vår köksrenovering som börjar bli mer och mer avancerad i planeringsstadiet men det är ett HELT annat inlägg!

Visar skorna när de kommer så klart!

Ha en underbar tisdag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.