ELISABETH

Ej på banan

Hörrni, jag mår inte alls bra för tillfället. Efter lunch idag har jag varit så hungrig, svettig, yr, illamående, skakis, frusen och trött om vartannat. Det spelar ingen roll om jag äter, vilar eller dricker, känner mig ändå som en zombie. Har inte feber och känner mig inte sjuk, bara helt matt och tom.

Börjar fundera om jag inte får i mig tillräckligt mycket mat nu när jag ammar men jag tycker att jag äter hela tiden. Ska spendera kvällen i soffan med Åke och Ralf och tvinga Leif att vara min assistent och hoppas att jag känner mig bättre imorgon.

Ska försöka logga ut helt imorgon och bara tanka batterierna. Är ärligt talat lite trött på att sitta ihop med telefonen, måste träna på att leva mer i nuet. Hoppas ni har tålamod med mig och så hörs vi igen på torsdag, okej?

Ta hand om er, fina, fina ni!

DSCN1894

Bifogar en bild från Stockholm, då jag kände mig ungefär tvärtom från hur jag mår nu.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Elisabeth Lindroth

      Hej! Nä, mjölkstockning gör ju SÅÅÅÅÅÅ ont i brösten, hade du det? Det har jag hittills sluppit! Hoppas du mår bättre nu! Kram!

  1. Jessicaia

    Mådde nåt liknande förra veckan. Visade sig vara vätskebrist, så prova att dricka massor! Man gör ju av med en liter extra vatten när man ammar

    1. Elisabeth Lindroth

      Tack för tipset! Drack som en häst(?) och hade nog slut vätska i hela kroppen. 🙂

  2. Sonia

    Vila upp dig och ta hand om dig så hörs vi när du mår bättre. Vi finns alla kvar när du känner dig piggare! Stor kram <3

  3. Hanna

    Man gör ju av med så otroligt mycket i och med amning. Jag gjorde egna energibars som fanns till hands i kylskåpet. Kommer inte ihåg receptet. Men det var massa nötter torkad frukt och ägg. Själv tyckte jag det var sjukt svårt att få i sig tillräckligt! Hoppas du piggnar till fort!