ELISABETH

Vad vi köpte till Åke i Stockholm

Åke växer ju så det KNAKAR och därför tycker vi båda att det är onödigt att lägga så mycket pengar på hans plagg. Mycket har jag ju köpt på Tradera men nu när vi var i Stockholm var det omöjligt att inte köpa med sig lite hem. Ska vi titta? JA!

DSCN1965

Shorts! Nu är han redo för sommaren. De vänstra köpte vi på Åhléns och de högra på Zara.

DSCN1970

Även dessa fina kommer från Zara. Tycker i allmänhet att det det aldrig går ha för många pyjamasar, det kan så lätt hända olyckor på natten eller tidig morgon nämligen.

DSCN1972

På tal om pyjamasar! Köpte ju en elefantvariant för ett tag sedan, en pyjamas som vi använt SÅ MYCKET. Den är så tunn och härlig men ändå heltäckande, vilket är bra då vi har rätt svalt i vårt sovrum. Det fanns en på h&m i Skellefteå och vi köpte den trots att den var i storlek 60 och på gränsen till för liten. Blev så glad då jag hittade två till i storlek 68 och 74, nu är han kittad ett tag framöver!

DSCN1975

Kunde inte heller låta bli att köpa de här fina byxorna på Åhléns. Hittade dem på ”tjejavdelningen”, vilket tyvärr också märks, då midjan är mycket smalare än Åkes andra byxor i storlek 74. Många är alldeles för stora än så länge. Tycker det är så vidrigt och tragiskt att kläder till flickor är mindre i modellen redan i bebisåldern. När ska det här sluta? Hur som helst, älskar den här typen av byxor, så tunna, luftiga och sköna! Kepsen är från h&m.

Det var allt vi fick med oss! Han har så mycket kläder i storlek 74 nu och det är så svårt att veta när han kan börja använda nästa storlek och vilken årstid det är då, därför avvaktar vi lite med att köpa så mycket nu.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. m

    Så fina saker! Men det är verkligen helt sjukt att ”tjejkläder” är mindre 🙁 också helt sjukt att det måste finnas två olika avdelningar, varför inte bara ha en barnavdelning och sen sortera efter storlek?

  2. Paula

    Jag kan ändå förstå att tjejavdelningens kläder är lite smalare i midjan. Min bebis är ganska lång och ”smal” och det är därför skönt att det finns sådana kläder. För unisex kläder (typ ta 2 betala för 3) är oftast för brett men passar på längden.. Fast däremot tycker jag inte det behöver vara just ”tjejkläder” som är smalare i midjan, bara att det ska finnas 🙂 Oj vad rörigt de här blev.. Haha hoppas du förstår ändå.