Lindroths i Stockholm – del ett – ELISABETH

ELISABETH

Lindroths i Stockholm – del ett

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elina

  Alltså ni är så himla mysiga, satt och log genom hela klippet. Blev så lycklig i själen av att se er! Är så glad att ni delar med er av er vardag! Kärlek till er!

 2. Alexandra

  Tack för att ni delar med er av er helg! Otroligt mysigt och kul som vanligt att titta på er. Ni är så sjukt goa. Smidigt med flyg till sthlm och skönt att redan gick bra. Ser fram emot del 2=)

 3. Frida

  Ska nog ge oss på att flyga med vår tremånaders snart men känns så nervöst…

  Men kommentarerna kring Stockholm 😉 Har bott sju år i Umeå och bor nu med min västerbottning i Stockholm. Vi har därför en hel del kompisar och familj som bor runt om i Västerbotten och varje gång någon hälsar på måste de säga “ja usch för att bo här”. Likadant om de är här på våren kommer “åh så grönt det är, men vi får det ju finare sen”. En annan klassiker är “allt heter så konstigt här” (för typ Flurkmark är ju inte alls konstigt 😉 ).

  1. Elisabeth Lindroth

   Det gick så mycket bättre än jag trodde, det kommer säkert gå galant för er också! Tror inte ens Åke märkte att vi var i luften!

   Haha, angående kommentarerna, det är liksom sånt man måste säga! För mig är det nog nästan mer klyschigt att få kommentarer när man är i Stockholm om hur långa avstånd och så vi har i Norrland, då man just typ kämpat sig fram två kilometer på 40 minuter och stört sig på hur segt allt går både i trafiken och på trottoaren. Skulle lätt kunna bo i Stockholm eftersom jag älskar staden men skulle sakna att kunna röra mig mer fritt. Tycker dock inte att alla heter konstigt? Mycket värre i Norrland! 🙂

 4. Jennie

  Alltså ni är verkligen helt underbara! Att det kan vara så mysigt att se en liten familj som spatserar runt i Sthlm 🙂
  Fnissar åt att ni är så charmigt blyga båda två. Att det är lite pinsamt att filma på gatan ifall folk ser er – samtidigt sitter vi (säkert fler än på gatan) och tittar på er resa och njuter av det faktum att ni är så naturliga, bjuder på er själva, är vänliga och helst inte vill att folk ser att ni filmar för att det känns pinsamt.
  Är glad att ni tar med oss era följare i er vardag. Jättemysigt! Också kul att se hur duktiga ni blivit. Att klippen blivit mer proffsiga samtidigt som ni lyckas ha kvar eran naturlighet och enkelhet.
  Kram till er <3

  1. Elisabeth Lindroth

   Men tack! Så otroligt fin kommentar, såna ord får oss att bli så mycket mer motiverade att fortsätta! TACK! Haha, det är faktiskt lite knäppt att det är så pinsamt att prata och filma bland folk men sen att flera tusen kollar på oss på Youtube känns inte alls lika jobbigt. Kanske för att man slipper se folks reaktioner och höra alla kommentarer då. 🙂

   Kram på dig!

 5. Julia Ivarsson

  Åh, vad roligt att se! Skulle bara ha varit så kul att säga hej. Ni gick på ställen där jag gick, fast senare på kvällen. Vad häftigt!

  Och jösses vad Åke är söt!

  1. Elisabeth Lindroth

   Hej!!

   Synd att vi inte sågs, hade varit superkul ju! Nästa gång kanske! 🙂

   Visst är han rätt söt? 🙂