ELISABETH

Loppisfynd!

Förra helgen när vi hade våra vänner här, passade vi på att kolla in en loppis som vi kört förbi flera gånger men aldrig besökt.

DSCN1564

Den ligger i en gammal affär med så cool ingång tycker jag! Inredningen där inne var kvar från tiden då det såldes livsmedel där, älskar sånt. Dessutom var det überfullt med massamassamassa saker! Hittade några små guldkorn:

DSCN1689

En ampelkruka med läderband! Har letat efter fina hängkrukor men inte hittat så det var kul! 15 riksdaler.

collage

Fyndade även tre halsband för 5 kronor styck. Alla pengar som kommer in på denna loppis går till ett sjukhus i ett land som jag tyvärr inte minns, men det kändes lite extra bra i alla fall.

Gillar ni loppisar? Har ni några bra ställen att tipsa om i vårt avlånga land? Man vet aldrig när man har vägarna förbi!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. SpeLinnea

    Jag gillar loppisar, men går sällan på dem trots detta. Det har blivit lite av inflation i priserna tycker jag, men det är väl oundvikligt i och med att fler och fler inser storheten av ”loppade” fynd.
    Men att återanvända gamla saker tycker jag mycket om. Vi har hittat gamla saker som folk ställer ner i källaren som sopor, som vi tagit in, tvättat, målat om och använder. Perfekt.