ELISABETH

Om vi ska vara ärliga.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Ni är bäst och er ärlighet är helt magisk. Ni är väldigt stöttande i och med er ärlighet❤ båda två. Så fina

  2. Linda

    Bra mänskligt klipp!!!! Håller med . Om man alltid låtsas allt är bra städat och perfekt skapar det bara prestationsångest hos andra! Har själv en tre månaders bebis och hemmet och dagens outfit är långt från perfektion. Ni är härliga medmänniskor och försöker inte vara supermänniskor! Kram

  3. Spelinnea

    Så skönt ni är ärliga! Det kan ju som sagt gärna bli en onödig fasad av prestationskrav och det gör att det inte känns kul längre. Duktigheten tog mig personligen in i en depression och jag tror tyvärr många hamnar på den vägen. Från skola, höga betyg, försöka hitta en ”bra” partner, stressen om jobb och pengakriser, allt sånt påverkar ju också. Den perfekta frun, familjen, barnet, kompisarna, livet. Ekorrhjulet spinner på och det känns ibland som man aldrig ska kunna kliva ut och visa sig sårbar. Aka mänsklig.

    Kram

    1. Elisabeth Lindroth

      Tack för att du delar med dig och jag tror verkligen du har så rätt i det du skriver. Det är nog tyvärr väldigt vanligt att bli deprimerad och utbränd på grund av detta, en känsla egentligen som borde vara onödig att känna men som man ändå går och bär med sig.

      Hoppas du har lärt dig att låta dig själv vara mer mänsklig nu? Det måste man nog ständigt jobba på!

      Kram!