ELISABETH

NI ÄR BÄST!

TACK för den enorma lovebomben igår! SÅ fina kommentarer, sms och mail fick jag! Fy så underbart skönt det är när vi kvinnor håller varandra om ryggen, peppar och låter varandra tänka och känna på olika sätt! Såg denna text på apcoola Vanjas Instagram och kände att den verkligen passar till detta ämne:

IMG_4628Jag älskar att jag har så otroligt kloka läsare, som bemödar sig att lämna så kloka och fina kommentarer. Jag suger i mig varje ord och läser flera gånger. Däremot är jag inte riktigt nog ”ledig” på dagarna för att hinna svara på precis varje kommentar men jag hoppas att ni kan förstå hur glad jag verkligen blir!

Vill ni fråga något eller bara skriva och garanterat få svar, kan ni alltid maila! Jag kanske inte svarar direkt men när jag har tid och jag uppskattar alla mail också.

Nu är det ju en bloggflytt på gång inom dom närmsta dagarna/veckorna och jag är helt livrädd att jag ska förlora er på vägen, vilket jag verkligen inte hoppas! Nu när vi fått så himla bra kontakt, jag ser er som virtuella vänner och som många av er skriver, jag tror att vi skulle kunna bli riktiga vänner, många av oss, om inte landet vore så förbaskat avlångt!

Nu ska jag strax ge mig iväg på mamma/bebis-häng, något jag verkligen uppskattar med att vara mammaledig, särskilt eftersom mammorna är personer jag gillade innan vi fick barn samtidigt. Härligt!

Ha en finfin tisdag och fortsätt vara snälla och underbara mot er själva och varandra.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline Stoltz

    Mig tappat du då inte bara för en så banal sak som en bloggflytt 😉
    Jag har ju också rätt fullt upp på dagarna med en 5-veckorsbebis så det finns inte alltid tid att lämna en kommentar, men jag läser alla dina blogginlägg och det jag kan sakna är en gillatumme, ett snabbt sätt att ge feedback 🙂