ELISABETH

Häng med – hemmafix och byteshandel

Glöm inte att prenumerera på kanalen HÄR!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Linnea

      Hela min kommentar kom inte med men jag skrev hursom att innehållet i klippet är trevligt och Åkes leende, ja man smälter!

  1. Amela

    Vilken mysig helg ni verkar ha haft! Älskar för övrigt Åkes leende, så sprudlande! Det är något verkligt speciellt med bebisars leenden,man blir alldeles varm inombords 🙂 Kan ligga i timmar men min lilla och skratta/le ihop utan att tröttna 🙂 Hoppas ni får en bra vecka! Kram Amela

    1. Elisabeth Lindroth

      Haha, eller hur? Ibland tror vi att han ler mot oss bara för att vara snäll, för att han märker hur otroligt lyckliga vi blir! 🙂 Kram!

  2. Maria

    För ett tag sen så skrev du om att Åke vände huvudet mycket åt höger…tänkte på att han bara tittar åt höger i hela videon, hur har de gått med ”träningen” att vända hans huvud åt vänster..?

    Kul att se lite inredning och tips i hemmet!

    1. Elisabeth Lindroth

      HEJ! Jo, angående detta huvud och dess vridning! Har tänkt skriva ett uppföljande inlägg om det men han har blivit SÅ mycket bättre på det! Vi har också blivit bättre på att tänka på att hålla honom åt vänster men när vi filmade idag och hade liiiite bråttom, höll jag honom så att hans huvud hamnade åt höger… 🙂 Kram!