ELISABETH

Ralf tipsar: bra sätt att sova på

Jag klagade på Instagram för någon dag sedan över att Åke inte vill sova på dagtid, förutom i en vagn som konstant rör på sig utomhus. Han har ju varit superenkel tidigare, bara somnat där han låg men nu är det lite annorlunda.

Någon tipsade då om att ligga nära med huvudet mot hans och det har verkligen funkat! Han somnar så lugnt och fint. Det knepet har jag börjat använda på morgonen vid 6-7 och då får jag ofta sova till 9! Så tack för det!

Har även kommit på ännu ett sätt att få honom att somna på! Lite inspirerad av vår älskade hund som ju alltid sover på detta sätt:

DSCN1199

Alltid under saker, gärna under både filtar OCH kuddar. Åke har på sistone börjat ta efter:

collage

Titt som tätt hittar vi honom med huvudbonad på sig! SÅ, jag började fundera. Han älskar ju sitt gym men när han blir trött blir han fort frustrerad på sina hängande vänner där. Så vad gör man då?

DSCN1209

Hakar ner hängande vänner och hänger över en filt!

DSCN1121

Inom några minuter har han somnat gott!

DSCN1196

Antar att filten som hängs på ger en liten extra mysfaktor och stänger bort ljus och annat. Här kan han gott och väl sova en halvtimme någon gång per dag!

Tack Ralf!

P.S. Bilderna är tagna vid två olika tillfällen, därav olika outfits.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amela

    Underbart när man hittar små knep som hjälper i vardagen! Ska definitivt testas på en vaccinfebrig liten kille som vägrar sova 🙂