ELISABETH

Dagens utstyrsel.

Åke har gett oss två nätter i rad med sju timmar sammanhängande sömn! Efter en lång frukost har han sen gett mig två timmars sovmorgon till, så man skulle ju kunna tycka att jag skulle vara superduperpigg nu va? ICKET. Känner mig som en zombie. Börjar tro att min kropp har så mycket sömn att hämta igen att den på dessa sju timmar hinner gå ner nästan i medvetslöshet, för att sedan bryskt väckas och då leda till denna sanslösa matthet och tröttma.

Därför är dagens klädsel denna onsdag väldigt knepig. Vi har dock inga planer att träffa någon idag, så bekvämlighet får helt enkelt gå före modeguru idag.

DSCN1189

Leggings: Vila

Tjocka strumpor: H&M

Tröja: 780 år gammal från hennes and mauritz

Peacetecken och pussmun(?!): tillfällig sinnesförvirring p.g.a. zombie

Frisyr: moderstofsen

 

P.S. Ikväll kommer ett klipp! Vi testar onsdagar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Jättesnygg hemmaoutfit ju! Min är under all kritik, leopardmönstrade fleecebrallor med gällivarehäng och gammal T-shirt från Hooters.. Passar kanske bra i och för sig 😀 Tror man har nån föreställning om att man ska bli piggare ju längre från förlossningen man kommer? Men jag känner nu 3 månader senare att jag bara vill avboka allt och stanna hemma hela tiden, orkar ingenting. Hoppas det vänder när det blir lite varmare och soligare. Ha en fin dag!!

    1. Elisabeth Lindroth

      Din outfit lät ju supersnygg ju 🙂

      Ja, exakt så känner jag med! Skulle behöva sova hundra år! Kanske att man börjar slappna av lite nu i rollen som moder och då kommer all trötthet?

  2. nathalie

    roligt med fler klipp!! 🙂
    Gillar att din blogg och det ni visar är så vardagligt på nått sätt och man kan känna igen sig i mycket. Vardagligt kan ju låta tråkigt men småbarnslivet är inte den mest glammiga tiden som vissa ger sken av. därför tycker ja det är så roligt att följa er, ni är ärliga, stabila, lite knasiga och verkar ha en härlig energi ihop 🙂

    1. Elisabeth Lindroth

      Haha, så himla kul och fint skrivet! Det är ju precis exakt det jag/vi vill förmedla! 🙂 Kram på dig!