ELISABETH

De små sakerna som håller kärleken vid liv.

För ett par dagar sedan skulle Leif åka och handla mat. Han frågade om jag ville ha något särskilt från affären och jag tänkte att jag innerst inne egentligen ville ha lite godis. Jag försöker ju hålla mig borta från socker men jag kände att jag kanske skulle kunna få bara en skopa Gott & blandat giants, en nyhet till lösviktsgodiset! Har ni inte testat tycker jag att ni ska! SÅ mycket godare med stora varianter!

Hur som helst. Jag tänkte alltså att jag ville ha godis men ändrade mig i sista sekund och sa inget. Leif åkte på affären och kom hem. Vi åt middag och när vi var klara sa Leif: ”Jag köpte en överraskning åt dig, den finns gömd någonstans i huset.” FATTA LYCKAN?! Jag gav mig genast iväg på upptäcktsfärd och Leif sa om det var varmt eller kallt. När jag kom till soffan i vardagsrummet var det rrrrriktigt hett, sa han.

Jag dök ner under några soffkuddar och där hittade jag ett påskägg (vi firar visst lite sent)! Slet upp det och där i låg, förutom en gullig lapp, en skopa (precis en skopa faktiskt) Gott & blandat giants. Hur visste han? Nu är ju inte godis och gåvor det viktigaste i livet men när man har en person som vet vad man vill utan att man behöver säga något, visst är man lyckligt lottad då?

DSCN1119

Leif, du är bäst.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.