ELISABETH

Tänk att det var Åke!

IMG_2514Haha, fråga mig inte vad jag gör med mitt ansikte men alltså kolla! På den här bilden är det bara några få dagar kvar tills vi skulle få träffa Åke. Hade jag verligen en sån stor mage?! Låg Åke där? Nej, jag kan absolut inte fatta det. Det går inte förstå! Gör man någonsin det?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sabin

    Åh jag känner verkligen igen det där, kan man någonsin ta in hur himla stort det är att få barn? Att det har legat en alldeles perfekt liten människa och vuxit i magen ? hmm jag tror inte det, men det är det bästa som hänt !

  2. Maria (mawiia)

    Det är jätteknasigt! Och jag brukar roa mig med att tänka att Pella stod på huvudet de sista veckorna… då tänker jag mig henne som hon är nu, 4 månader gammal med alla minspel och ljud fast inne i magen. Hahaha