ELISABETH

Att blogga är svårare än man kan tro.

Alla dessa år jag inte bloggat, har jag ändå tänkt att det verkar så simpelt och snabbt gjort. Så fel jag hade! Förutom att komma på saker att skriva om, ska det ju fotas hela tiden! Jag är en sån som ALDRIG fotar när jag umgås med folk, jag hinner liksom inte. Är alldeles för upptagen med att ha kul.

Nu när jag ändå börjat gilla det här med att blogga har jag insett att jag måste bli lite bättre på att fota vardagssaker också. Det är ju bra att ha en bild till varje inlägg. OCH ATT FOTA SIG SJÄLV?! Herregud så knepigt! Först att främst att lyckas fastna på bild, sen ska det ställas på stativ och hittas självutlösare och ett ställe med någorlunda bra ljus. Dessutom är det ju helt omöjligt att inte se bajsnödig ut och samtidigt få kläderna att hänga lite snyggt. Om jag ber Leif att fota blir jag i 99% av gångerna rosenrasande på honom för att han fotar underifrån och/eller inte ser hur dålig bilen blir, utan bara knäpper och är nöjd sen.

Jag måste dels plugga på lite info om vår kamera och även hitta en plats i huset med bra ljus. SÅ svårt!

Ja, hur blev det med min dagens outfit då? Inte bra. Min morgon som var så lugn och skön blev helt plötsligt superstressig och huset blev svinvarmt av den underbara vårsolen. När jag skulle testa kläder började Åke vråla och min stil som jag har i hjärnan, funkar inte riktigt än med min nuvarande kropp. Min ordinarie garderob är helt enkelt en storlek för liten.

Jag klädde mig först så här:

DSCN0926

Ursäkta otroligt sur och svettig look men jag var på ett väldigt dåligt ställe här. Kläderna är verkligen inte spektakulära, svarta tights, svart linne och kofta som jag köpte på Urban outfitters i Stockholm för några år sedan.

Kort efter bilden hade tagits, insåg jag att det ju inte alls går att amma i dessa kläder, särskilt inte bland en massa folk, så jag bytte till min nya amningsklänning!

DSCN0933

Älskar blått! Känner mig så himla fräsch i det! Ska ta bättre bilder på klänningen och skriva mer om den i ett senare inlägg.

DSCN0932

Ja, det här med att bli fotad alltså! Hur ska jag göra för att bli bra på kort?! Tips hitåt!

DSCN0934

Jackan köpte jag begagnad av en person här i Burträsk förra året. Har i princip levt i den sen dess! Vet ej vart den är ifrån. Skorna är av märket Vans och jag älskar att dom få användas nu! #vår

Vet ni? Nu har vi påsklov i familjen Lindroth! Ända fram till 13/4! Kan ej förstå! Imorgon får vi besök från Umeå, i övrigt har vi inga storstilade planer för alla röda dagar. Vad gör ni under påskhelgen?

Glad påsk på er hur som helst! Ni är underbara!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sonia

  Bra foton handlar mycket om vinklar och ljus, faktiskt. Men det är mest om man är ambitiös, och många bloggare redigerar ju även sina bilder. Tycker de bilder du lägger upp är jättefina! Du är så fin, gillar din stil! Kram på dig.

 2. Elina

  Men herregud vilken snygg blå klänning! Jag måste också ha den, var har du köpt den!!? Så himla fin, och att det är en amningsklänning gör mig alldeles i extas!

 3. Victoria

  Nu är inte jag något fotoproffs, men jag tycker det bästa för att få bra ljus är att under dagtid liksom ha fönstret bakom kameran., så du liksom står med fönstret framför dig. På så sätt blir det inget motljus och inte heller för mörkt.

  Hoppas du förstår vad jag menar! 😀