ELISABETH

Era skönhetsråd och ett erkännande.

Återigen, tack för alla fina tips jag fick på inlägget om skönhetsprodukter!  Jag har sparat alla och kommer testa mig fram men just nu har jag börjat med några säkra och lite billigare kort. Till att börja med använder jag nu denna i stället för ansiktskräm:

DSCN0881

Kostar typ en hundring på ett apotek och mitt ansikte är SÅ lyckligt än så länge! Så himla mjukt det blir och inte så oljigt, den sugs in väldigt snabbt! Jag är egentligen en person som älskar att gå på ansiktsbehandlingar och unna mig bra produkter (Dermalogica är mina all time favoriter) men just nu tillåter inte ekonomin det och jag känner mig tills vidare väldigt nöjd med denna olja. Tack för tipset!

Som foundation köpte jag I.D. som jag använt mycket tidigare men liksom glömt bort ett par år! Jag använder pudret som heter ”fairly light” samt burken som heter ”warmth” som rouge och på sommaren blandar jag i den i det andra pudret om jag lyckats få lite färg i fejset.

DSCN0880Nu till mitt erkännande. Ni minns att jag mer eller mindre gnällde över hur jobbigt Tradera kändes?  Nu är det ju så att jag alltid köper mitt mineralsmink just där, eftersom det är så himla mycket billigare och när jag gick in kaaaaanske jag råkade kolla på lite barnkläder och kaaaaaaaaanske även lite Elisabeth-kläder och jag kaaaaaaanske, eventuellt blev lite fast. Jag ERKÄNNER! Det är ju inte alls så krångligt som jag trodde!

Jag sitter ju inte vid datorn mycket alls på dagtid men så här gör jag: Går in på Tradera någon gång i veckan. Kollar in allt jag kan tänkas gilla, klickar så att det hamnar i min minneslista och sen sköter jag resten via mobilen. Tycker Tradera är lite knepigt via den nämligen. Själva auktionen är ju lätt fixad men att skrolla runt bland olika auktioner blir så meckigt på en iphone. Nu får jag alltså mail då det börjar närma sig slutet på mina favoritauktioner och då kanske jag ibland lägger ett maxbud och sen ser jag hur det går!

Hittills har jag mest bara fyndat till mig själv dock. Förutom sminket har jag också fått denna:

DSCN0877

Denna fina för endast 40 kronor om jag inte minns fel! Har dessutom fyndat två tröjor till Åke från Polarn & pyret för sammanlagt TVÅ kronor. Herregud, OMG osv! Detta kan bli farligt. Hur som helst, ni hade rätt, Tradera är ju inte alls krångligt eller särskilt tidskrävande. Jag ska hädanefter alltid lyssna på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nathalie

    Alltså älskar Tradera! Fyndade 4 t-hittar från hm till vår son för 2kr, då är man nöjd. Hehe. Nu förtiden kollar jag jämt om det vi behöver finns där, innan jag köper nytt. Det går verkligen att göra alla möjliga kap där.

  2. Simone

    Åååh tradera! Men alltså, eBay, tusen gånger farligare! Där kan jag fastna i timmar, älskar att allt betalas med paypal också, så man slipper kontonr osv. Detta gör det ju ännu enklare att beställa hem saker, på gott och ont såklart, haha.