ELISABETH

Min dopklänning och det vackraste halsbandet jag sett.

Nu börjar många detaljer kring Åkes dop klarna. Datum och plats är spikat, inbjudningarna skickade, sångare bokat, låtar valda och nu har jag köpt min dopklänning! Nu låter det ju lite som att det är jag som ska döpas men så är ju inte fallet.

Klänningen kommer från & other stories och är precis min stil. Som jag sa till en kompis så känns den lite amish, på ett alldeles lagom sätt!

DSCN0809

Den är egentligen mycket mer blå men det framkommer inte riktigt på bilderna. I alla fall, älskar mönstret! Älskar även att den är tunn men ändå tung och har knäppning hela vägen = amningsvänlig!

DSCN0813

Jag blir så glad när jag kollar på den för den känns som något min mormor skulle kunna ha och det är ju en fin grej!

DSCN0815

I samband med att Åke föddes fick jag ett halsband som jag inte visste att jag ville ha men nu älskar SÅ mycket. Det är för mig symbolen för min kärlek till Åke.

DSCN0816

Det är handgjort och dom små ”bitarna” ni ser i är bladsilver. Det finns bara ett unikt som ser ut just som mitt men liknande finns här och är en perfekt gåva att ge till någon man gillar tycker jag. Mitt mål nu är att lyckas spara ihop till den här ringen som jag blivit smått besatt av.

Nu är bara frågan vad jag ska ha för skor till klänningen och om jag vågar ha strumpyxor i nån festlig färg? Ja, plus att vi inte vet vad varken Åke eller Leif ska ha på sig då…

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Träskor!
  Fortfarande mina absoluta favorit sommar-& vårskor. Sådana som är lite mer ”sandaliga”.

 2. Gisela

  Vi håller oxå på ned dopplanering, hur gammal kommer Åke vara när han döps? 🙂
  Har du några förslag på fina dop sånger?
  Kram Theos mamma,!

  1. Elisabeth Lindroth

   Hej!!

   Åke kommer vara nästan fyra månader! Theo då?

   Så himla svårt med sånger, man vill ju att dom ska kännas personliga också! Vi googlade en massa och satt på spotify i flera timmar för att hitta två stycken som verkligen känns passande för oss! Kram!

 3. SpeLinnea

  Underbar klänning och halsband! Älskar ”bohemisk” stil. Du sa aldrig vilken månad det är, så vet inte hur pass somrigt ni ska ha det? 🙂 Jag har personligen fått dille på lackskor. Pröva röda, klassiska rundade lackskor, eller svarta, beroende på hur blå klänningen är.

  Kram

 4. Carina Anklew

  Ser fint å lite oldfashion ut! Gillar det! <3 En låg stövlett eller enkel pumps av något slag…? Kan ju vara varmt när ni ska döpa Åke? Kul att planera!
  Kram på dig! <3