ELISABETH

Leif går till frusören!

Prenumerera gärna på vår kanal genom att trycka HÄR och sedan på knappen där det står ”prenumerera”!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Alexandra

  Hela min kommentar kom inte med såg såg…=( skrev också att ni är så otroligt mysiga och jag gillar verkligen era upplägg på era klipp!

 2. Clara

  Hej Elisabeth!
  Jag har läst väldigt mycket om hur bra kokosolja är för håret och jag tar en liten mängd kokosolja i mina toppar varje dag och märker stooor skillnad!! Men tänkte bara höra med dig som frisör, är kokosolja verkligen så bra för håret som alla säger och skulle du som frisör själv rekommendera det till dina kunder? Och har du någonsin testat det själv eller skulle du kunna tänka dig o testa det? 🙂 jätte tacksam för svar! Älskar era youtubeklipp! Kram

 3. SpeLinnea

  Vem vaktar erat hus när ni är husvakter? 😀

  Haaaa, det tog mig ända till klipptillfället i videon innan jag fattade ordvitsen. Snyggt blev det!Och åke är hur gullig som helst som vanligt.

  Gillar inte hetsen om att vara de perfekta föräldrarna med allt vad det innebär, och samtidigt ba piffa hemmet, vända ut och in på sig själv för vilken anledning egentligen? Nej fan ha det lugnt och göttigt är min filosofi.

  Cheers!

  1. Elisabeth Lindroth

   Hehe, våra hus ligger supernära varandra så vi hänger lika mycket i båda! Men nu är hon hemma igen så det är lugna puckar! 🙂

   Lugnt och göttigt är ju världens bästa filosofi ju!