ELISABETH

Åtta par budgetskor!

Det här med att amma på natten är inte bra. Eller jo, det är det ju så klart men inte bra för min iphone-nacke och/eller redan tunna plånbok. För någon natt sedan hamnade jag på förträffliga sidan Asos och hittade MASSA skor till i sommar. Alla kostar mellan 200-350 så jag har, efter budgetering, kommit fram till att jag har råd med ett par. Det är gånger som dessa jag kan önska att jag vore typ Kenza och skriva ”jag klickade hem alla!” men så är det ju inte riktigt.

Dessa åtta par tog sig från alla deltävlingar och till stora finalen, nu är det bara kvar att bestämma vilka som ska få hänga med oss (mina fötter och jag) i sommar. Vilka tycker ni? Just nu är jag overkligt sugen på dom längst upp till vänster!

collage3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica Engman

    Oh, gillar hela översta raden! Men, hade jag bara fått välja ett par så hade jag valt dom högst upp i mitten. 🙂

  2. Amanda

    Högst upp i mitten eller högst upp till vänster!
    Jaa, dessa amningar! Min nätshopping har ökat rejält sedan dottern föddes för 4 månader sedan *emoji som gråter av skratt*. Klickade just hem de vita kängorna du visade i bloggen för ett tag sedan 😀

  3. S

    MEN GUD VAD SVÅRT DE ÄR JU ALLA JÄTTEFINA :'( Hahaha.. Åh. Jag kan inte välja EN, men ska jag välja ut mina favoriter ur dina favoriter så:

    Högst upp till vänster och den bredvid, den längst ned till höger och den i mitten längst ned.

  4. Lina

    Åh, alla är ju verkligen fina. Mina favoriter är nog de till vänster i mittenraden och de till vänster och i mitten på raden längst ner.