ELISABETH

Min nästa (och kanske sista?) tatuering.

Nu har jag funderat lite över det här med att tatuera in sitt barns namn och bestämt mig. Jag ska sätta bokstaven Å någonstans på min kropp. Men var?!

Har börjat fundera lite på vilken stil jag vill ha på Å:et och kommit fram till följande:

IMG_4172Detta Å ser ut som Åhléns.

IMG_4174Denna stil kanske skulle funka?

IMG_4173Eller denna?

Och som sagt, vart ska den sitta tycker ni? Handled? Arm? Innerarm? Ytterarm? Ben? Bakom örat? Hur stor ska den vara? Vad tycker ni?

 

Egentligen är jag lite less på tatueringar och om jag hade varit helt utan nu hade jag aldrig gjort en. Däremot tycker jag att det är väldigt fint och nu när jag redan är ärrad är det liksom bara att fortsätta! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gisela

    ~ Nummer 3 bakom örat tycker jag helt klart att du ska köra på. Hoppas att du och Åke får en fin dag.

  2. Christel

    Kan du inte berätta om alla dina tatueringar? Jag minns att du sa i Gravid vecka för vecka att det var många som hade frågat om det, men det kom aldrig något avsnitt där du berättade om dem, typ visar bilder på var och en, säger när du gjorde den och varför. Det skulle vara kul att höra på 🙂

  3. S

    Åh vilken bra idé! Ser fram emot att se resultatet. 🙂 Min personliga favorit av de typsnitt du visade är den i mitten! Tycker det är ganska klassiskt och snyggt. Angående vart någonstans det ska sitta är svårt att säga… Hm, jag skulle gjort den antingen på handleden eller bakom örat. Inte jättestort, max 5 cm på höjden!

  4. Josefin

    Min första tanke (innan jag läst under första bilden) var att det inte får se ut som att du har tatuerat in Åhléns på kroppen, visst är Åhléns bra, men kanske inte sååå bra 😉 Bild nummer 3 är finast tycker jag 🙂

  5. Fanny

    Handled eller bakom örat tror jag blir fint med en bokstav så som du tänkt. Innerarm/ben osv blir lite för stora områden så att bokstaven kan de lite ”bortkommen” ut om du förstår hur jag menar. Jag röstar även för den nedersta stilen- riktigt fin!