ELISABETH

Nu snackar vi lite yta va?

IMG_4112

Detta trötta ansikte behöver er hjälp! Jag skulle behöva uppdatera typ allt!

Till att börja med skulle jag vilja ha någon typ av mirakelkräm som gör att ansiktet känns lika lent som Åkes överarmar. Den får helst inte kosta 7000:-. Har ni några favoriter?

Jag börjar dessutom få lite sminksug tillbaka men har mest några gamla torkade foundations och en igenklibbad mascara. Efter vi förlorat tvillingarna tappade jag nästan alla ögonfransar. Därför har dom fått vila nu under tiden dom växt ut och nu känner jag att jag skulle vilja testa kleta på lite igen!

SÅ. Kanske en bra foundation, eller något annat som täcker allt mörkt och flammigt, en mascara och något glansigt eller bronzzzigt som får mig att se fresh ut? TIPS HITÅT!

Än en gång tack för alla bra tips till framtida inlägg här på bloggen (och tack till ÖVER 200 prenumeranter på Bloglovin, JAAAAAAAAAAAAAA! 🙂 )! Jag påbörjade ett inlägg om tvillingarna veckan innan Åke kom och avslutade den igår kväll. Det blev en otroligt lång och känslosam text som jag hoppas ni kommer att uppskatta. Det känns fint att få dela vår historia och väldigt skönt att på något sätt få den ur mig i skrift. Den kommer upp på bloggen imorgon! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnea

    Jag har äntligen hittat den FANTASTISKA foundationen evvvvver!!!??? Jag brukar aldrig använda det då jag inte gillar ett spacklat utseende men denna är amz. Det är diors nya nude air, känslan är som att smeta på sammet eller silke… Gah.. älskar den! 🙂 När jag har råd och tycker att jag kan lyxa till det så köper jag kanebo bronzing gel. Använder den främst på sommaren då man inte vill ha massa klet i ansiktet. Den är fantastiskt skön då den återfuktar men upplevs ändå matt.

    Om du är förbi på någon affär MÅSTE du testa dessa, heta tips 🙂

    Lycka till med make-n 😉

  2. Linn

    Jag har nyligen börjat använda smink från Lush, jag är supernöjd och har väldigt känslig hy som lätt blir torr. Jag har foundation, puder, mascara och eyeliner därifrån och kommer att köpa allt igen. Sen gillar jag också ekomärket UNE som finns bl.a. på Kicks och Åhléns… Inga superavancerade tips men de tycker jag funkar:) Lycka till!

  3. Matilda

    Som nybliven mamma suktar man väl inte efter något annat är något billigt som kan fixa ens trötta ansikte!? Haha, känns som att jag inte gör annat än smörjer och tvättar och scrubbar för att förhoppningsvis se lite fräschare ut!

    Vill slå ett slag för No7 och REN – deras scrubs, ansiktsvatten och krämer är fantastiska men inte de allra billigaste tyvärr! Men de räcker också vääääääldigt länge. 🙂

    (Måste bara säga att din blogg och youtubekanal är helt klart en stor favorit! ÄLSKAR att läsa och titta.. det är det första som öppnas vid frukosten i hopp om att något nytt kommit upp!)

  4. sofia

    True match gillar jag, använder en hudkräm från apoliva som ansiktskräm hehe, har en tendens att spendera alla mina pengar på bebis än på mig 🙂

  5. Micaela

    Hej! Kan varmt rekommendera ansiktsprodukter från Estelle & Thilde! Annars, som några andra hat skrivit: alla produkter från The Body Shop. De har en primer (de säljer bara en), som är utom denna världen! Den minskar porer (jag ser skillnad!), slätar ut, jämnar ut och hyn blir babylen, på riktigt!

  6. Louise

    Nu är jag jobbig med en tredje kommentar men jag såg att många rekommendera id bare minerals. Håller med. Det är skit bra. Dock håller true match samma standarn bara massa hundralappar billigare. Därför jag gick över från id till den. 🙂 så nu var det slut kommenterat 😛

  7. Louise

    Sen angående ansiktsvård kan jag rekomendera naturkosmetikkompaniets hemsida. Allt där är 100% naturligt/ekologiskt/ej testat på djur. Helt awesome. Deras Logona serier är jättebra. Sen köper jag själv kokosfett som är grymt (har det till inpackning, smörja in kroppen, mat osv) och sheasmör. Don har även krämer/salvor osv till bebis/barn. 🙂

  8. Louise

    Mina bästa som jag använt i flera år är true match mineral foundation från Loreal & telescopic mascara. Jag är inte den som lägger massa pengar på smink men tycker att dessa är grymma. Lagom pris och man ser naturligt fräsch ut (om jag får säga det själv). Sen kör jag bara billigt solpuder och ögonbrynsskugga från hm. Det är min vardagsmakeup.

  9. Linnea

    Det här kanske är väldigt känsligt men jag måste ändå fråga (eftersom att du nämner det på bloggen då och då): vad var det som hände med dina tvillingar? Vill du skriva ett inlägg? Bara om du vill dela med dej, inget tvång såklart! Jag kan inte ens föreställa mig hur mycket jobbigt ni måste ha gått, och går kanske, igenom. Tack för en fin blogg och lycka till med krämerna, jag kan tyvärr inte bidra men kommer definitivt att läsa igenom andras tips

    1. Elisabeth Lindroth

      Hej och tack för kommentaren. Om du läser detta inlägg en gång till, ser du att jag i slutet skrivit om ett kommande inlägg om tvillingarna som kommer upp här på bloggen redan imorgon, måndag! 🙂

      1. Linnea

        Ja se där ja. Missade det i kursivt. Det blir fint att få läsa inlägget, tack för att du delar med dej!

  10. angelica

    Jag använder bara lumene’s cc-cream ist för foundation. Och jag har väldigt torr hud så jag använder en ansiktstkräm från La roche-posay som jag köpte på apoteket. Finns för normal hy också. Blir len som en babyrumpa 😉

  11. Sara

    Min bebis gillar att ta i mitt ansikte och sedan stoppa hela sin hand i munnen… Jag älskar dock make-up så lösningen blev att köra på ID. Naturliga mineraler som inte skadar varken mig eller bebis och den innehåller dessutom solskyddsfaktor. Att det går fort och lätt att applicera skadar inte heller när man har en liten att se efter samtidigt! 🙂

  12. Linnéa

    Jag säger bara: BIO OIL!! bästa jäkla oljan jag varit med om. Smeta in ansiktet med den (funkr oavsett hudtyp, själv har jag fet hud och alla plitor är som borta) och mammans min är torr och var full med solfläckar som helt har försvunnit sen hon började använda den. Den är helt amazing och inte alls dyr! Räcker dessutm hur länge som helst!

    Vad gäller foundation och grund så tipsar jag om Bare Minerals. Köp deras startpaket innehållande 2 foundations, ett puder och en bronzer samt 3 olika borstar. Kostar ca 795 kr men håller läääänge plus att det blir naturligt och snyggt, plus att det är snällt mot huden. Vad gäller mascara tycker jag att Telescopic är den bästa. Tror det är Max Factor. Man får sååå snygga fransar av den 🙂 Kram!!

  13. Lina

    Bare Minerals, Id smink! De är kanske lite dyrare, men det är perfekt ifall man inte vill se allt för sminkad å spacklad ut.. Toppenbra grejer som håller hur länge som helst!

  14. Anna

    Har själv ingen liten bebis och sömnbrist etc men är till vardags inte tålmodig nog att hålla på med olika serum, krämer, foundations, concealers etc.
    Mitt bästa tips är därför en ansiktsolja på kvällen (om du är väldigt torr kan du även ha lite på morgonen). Den får min hy att bli len och spänstig och pigg. Har två olika som är grymma, en från Weleda och en från Estelle & Thild.
    Nästa grej är en BB-cream, lite tunnare och mer lättjobbat än en foundation. Den jämnar ut hudtonen lite men syns inte och känns inte alls kakig eller torr. Jag kör på en budgetvariant men det finns ju alla möjliga sorter och för olika hudtyper.
    Sist men inte minst ett tips för de dagar du vill piffa lite extra och få lite mer glow är att haffa en fin highlighter och ”kleta” på på kindbenets högsta punkt och under yttre delen av ögonbrynen.
    Enkelt snabbt och snyggt är min devis 🙂

  15. Ida

    Världens bästa ansiktskräm är Avene Skin Recovery Rich Cream. Den kostar 209 kronor på Apoteket 50 ml. Den räddade min hy som nuförtiden är overkligt slät och fin. Den är helt fri från färgämnen, konserveringsmedel och parfym. Så TIPS!!! 🙂 Vad gäller smink har jag börjat köpa mineralprodukter, Idun och Bare Minerals och tycker dessa fungerar utmärkt.

  16. Sonia

    Vilken fin bild på dig! Tolkade först ”Jag skulle behöva uppdatera typ allt!” som att du skulle plastikoperera dig, blev panikslagen och ba NEJMENGUDNEJDUÄRJUSÅFIN!

    Hur som helst, jag brukar inte sminka mig så jättemycket men brukar alltid köpa smink från The Body Shop då jag tycker de har bra produkter som dessutom produceras med schysta villkor, inga djurtester osv. 🙂

  17. Kajsa

    Jag är jättetorr i ansiktet sedan graviditet och förlossning. Har en nattolja från body shop jag gillar. Rosa flaska med pipett, åker snabbt in i huden och känns superfräscht innan natten, tycker att jag ser piggare ut de morgnar jag vaknar upp efter att ha använt den.
    Jag gillar nästan alla produkter därifrån, de känns snälla mot huden och luktar aldrig kemiskt. Dessutom är de aktivt mot djurförsök *tummen upp*

  18. Emelie

    Du är så naturligt vacker så du behöver inget smink!
    Men eftersom du har en sug efter att få ”kleta” på lite
    Skulle jag nog valt något lätt till dig,
    En flytande cc fondation ( lumene har väldigt bra enligt mig, och väldigt prisvärda!)
    som inte har så hög täckningsgrad utan mer bara jämnar ut huden.

    Cover all mixen från MakeUpStore är ett måste hos alla skulle jag vilja påstå

  19. Emelie

    Du är så naturligt vacker så du behöver inget smink!
    Men eftersom du har en sug efter att få ”kleta” på lite
    Skulle jag nog valt något lätt till dig,
    En flytande cc fondation ( lumene har väldigt bra enligt mig, och väldigt prisvärda!)
    som inte har så hög täckningsgrad utan mer bara jämnar ut huden.

    Cover all mixen från MakeUpStore är ett måste till alla skulle jag vilja påstå

  20. Johanna

    Jag hade väldigt mycket problem med min hy förra året och har fått gå ifrån alla gamla favoriter och testa mig fram på nytt igen. Det bästa märket till överkomligt pris tycker jag är La Roche-Posay (som dessutom säljs på de flesta apotek). De har flera serier beroende på hudtyp, jag använder den som heter Rosaliac till min känsliga hy. Ett annat märke jag hört mycket gott om men inte testat själv är Beauté Pacifique. Är det fukt du är ute efter skulle jag tipsa om Origins anskitsmask Drink Up Intensive, den är verkligen SUPER! Brukar sova med den någon natt i veckan och känner mig verkligen återfuktad på morgonen. Min favorit på sminksidan är Lumenes CC cream. Den ger ett lätt och lagom täckande resultat och är mycket bättre än mycket jag testat från dyrare märken.