ELISABETH

Härliga helg!

Idag har vi verkligen bara varit. Tagit promenader, badat/duschat, ätit godis, läst (Håller på med Lena Dunhams bok nu, recension kommer!) och vilat. 

Eftersom det var mycket som inte stod rätt till i min rygg igår hos kiropraktorn, har jag fått order att inte bära Åke i helgen så jag känner mig rätt handikappad och lat. Förutom det känner jag mig rik som får leva med dessa tre:

P.S. Allt är inte bara gulligt och pluttigt, självklart har jag hunnit få totalt utbrott på Leif idag när han glömt en grej och kort därefter snubblade över en sko i hallen och trampade på Ralf. Rimligt. 🙂

P.S. igen! Superbra tips på framtida ämnen! Känner mig mycket motiverad! Ska bara försöka lära mitt barn att sova mer än tio minuter på dagtid så att jag hinner skriva också, hehehehehehhe… 

P.S. okej, sista nu! Kan ni inte prenumerera på bloglovin om ni inte redan gör det? Jag hymlar inte med att min dröm (va?) är att få 200 prenumeranter! Puzz

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amy

    Hej E! Kan du snälla berätta mer om Åkes sovrutiner: dag och natt. Hur får ni honom att sova mer på nätterna? Har ni honom vaken mer på dagen?

    Vår 3-veckors tjej sover 3-4h på dagtid, inga problem men på nätterna sover hon skitdåligt och skriker mycket mer och det tar flera timmar för henne att somna med flera amningar.

    Har ni någon kvällsrutin ni följer?

    Tack för hjälp!
    /A

    1. Elisabeth Lindroth

      Hej A!

      Självklart kan jag berätta mer! Det som är vår hemlighet är nog att han inte sover alls mycket på dagtid. Det har han inte gjort på ett bra tag faktiskt. Han sover bara när han ligger i vagnen och sen några korta stunder här och var.

      Vi har nog haft väldigt tur ändå att han fått in dygnsrytmen så bra men jag vet inte riktigt hur.. 🙂 Kan göra ett inlägg om det! Kram!

      1. Amy

        Åh det vore väldigt uppskattat!
        Tack (L)

        Men, när han inte sover på dagtid – vad gör han/ni med honom?
        Vi har ingen sitter än, och jag tror att om vi bara la ner henne på en filt efter amning medan hon var vaken skulle hon nog skrika.

        Hur testade ni er fram?
        Kram!

  2. Alexandra

    Din blogg är så bra! Så ärlig och massa igenkänning! Det går hem hos mig. Älskar också dina/era Youtube klipp. Kram!