ELISABETH

Vrål-Åkes vecka!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nathalie

    Ser att andra redan kommenterat angående babyskyddet. Så skippar det.
    Vi hade dock babyskyddet i över ett år!
    Du kan ha det så länge tills huvudet är ovanför kanten…

    Ni verkar så härliga! 🙂 blir så glad av er.

  2. Sanna

    Hej, hade också ett brio babyskydd till mina barn.. Vid fötterna finns det en flärp med kardborre som du kan lyfta på och tryck på knappen då kan du dra ut själva bältet så det blir längre.. Sen drar du åt i bandet som sitter längst fram när du ska spänna fast honom 🙂 du kan även flytta upp axelbanden längre upp när han blir längre. Hoppas du förstår vad jag menar

    1. Elisabeth Lindroth

      Tack, fattade typ innan klippet kom ut att jag kanske förhastat mig lite gällande denna fråga. 🙂

  3. Josse

    Åke har väl inte tänkt bli vampyr?
    Ses imorrn, hoppas att Knut har skitit innan dess 😉
    Ps, det kändes som att det var mig du skrev om i förra inlägget, dom har det inte lätt våra män 🙂

  4. Emy

    Älskar dina vloggar! Jag bor i Örebro men min svärfamilj har stuga i österjörn. Har för mig att precis utanför den stugan är det skyltat mot burträsk. Kan det stämma? Är iaf däruppe ibland. Älskar det

    1. Elisabeth Lindroth

      Men så kul att du brukar hänga i krokarna! 🙂 Har aldrig själv varit i österjörn vad jag kan minnas så jag vet inte, men det stämmer säkert! 🙂 KRAM!

  5. SpeLinnea

    Vad mycket ni hann med, och mysiga promenader ni tar i området. Hur är det att bo i Burträsk, är det mycket bymentalitet (som i bra sådan) eller är det mycket skvaller och jobbigheter? Jag flyttade från vår lilla by i Dalarna och jag upplevde mest det senare.

    Vad duktig du är på att redigera! Däremot tror jag du ska skippa det där stabiliseringsgrejset, det syns framför allt när du körde bil att det vajsade lite.

    Hoppas Åke känner sig mindre orolig den här veckan, kram!

    1. Elisabeth Lindroth

      Hej! Och tack för kommentaren!
      Det är både och här i Burträsk, superfin mentalitet men lite skvaller också. 🙂 Alla hälsar på alla, det gillar jag!

      Tack för tipset med stabiliseringsgrejen, tog bort det! KRAM!

  6. ida

    Hej,
    Har en likadan till min lilla som är 10 veckor, vid ”fotändan”
    finns det en liten tygflärp som sitter med kardborrband lyft på den, och under gömmer sig en slags platt lite skiva ”knapp” tryck ner rätt så trög, samtidigt som ni trycker drar ni i båda axelbanden och då ska dom bli längre. Längst fram på stolen hänger det ut en bit av bältet, se till att hela hänger ut och inte är inböjt . Det bandet kan ni sedan dra i för att spänna åt bältet så att det blir lagom hårt.
    Bakom huvud stödet finns det hål där axelrämmarna går igenom, där finns det tre höjder, om remmarna sitt längst ner, testa att flytta upp dom ett snäpp genom att bara dra ut dom till baksidan av stolen och sätta in i nästa höjd. Hua hoppas ni förstår mina förklaringar, svårt att förklara skriftligt 😉
    Prova också att han sitter utan huvudstödet i stolen då han börjar bli soppas stadig i nacken. Den brukar man behöva mest första tiden. Då sitter han kanske lite bättre i stolen, också blir det inte så ”ihoptryckt” vi fick det tippset från bvc. Men behåll den lilla ”kudden” han sitter på i stolen så att bältet kommer i bra höjd.
    Hoppas detta har varit till någon hjälp..

    1. Elisabeth Lindroth

      Tack, fattade typ innan klippet kom ut att jag kanske förhastat mig lite gällande denna fråga. 🙂

  7. L

    Vi har likadant babyskyddet och det går att förstora. Det finns en liten knapp just ovanför ett band vid fotändan, innanför tyget. Lite svårt att förklara! Tryck på knappen och dra i båda sidorna i bältet samtidigt!
    Jag har en bebis på cirka 65cm och har dragit ut bältet så jag får inte in det istället nu, bandet har lijsom lpst sig. så nu sitter han för löst istället.

    1. Elisabeth Lindroth

      Tack, fattade typ innan klippet kom ut att jag kanske förhastat mig lite gällande denna fråga. 🙂